Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 20.2°C
    Clear

    Για 10 νέους προορισμούς «πετάει» τον χειμώνα η Aegean

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Για 10 νέους προορισμούς «πετάει» τον χειμώνα η Aegean

    Με πτήσεις σε περισσότερους από 10 νέους προορισμούς σχεδιάζει να υποδεχτεί τον χειμώνα η Aegean, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω το αποτύπωμά της διεθνώς αλλά και να ανταποκριθεί στο ταξιδιωτικό ενδιαφέρον για την πρωτεύουσα που έχει αναζωπυρωθεί.

    Για μια ενισχυμένη χειμερινή σεζόν ετοιμάζεται ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών με παρακαταθήκη τις καλές επιδόσεις του 2021 και την δυναμική που έχει αρχίσει να ανακτά η πρωτεύουσα, όπως αναφέρει το Insider.gr. Πέρα από την κίνηση διεθνών κι εγχώριων επιβατών κατά την περίοδο των εορτών η οποία εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε υψηλά επίπεδα, οι αεροπορικές εταιρείες αυξάνουν τα πτητικά τους προγράμματα και για τον χειμώνα προσθέτοντας μάλιστα πάνω από 10 νέους προορισμούς στο κάδρο των απευθείας πτήσεων.

    Ειδικότερα με πτήσεις σε περισσότερους από 10 νέους προορισμούς σχεδιάζει να υποδεχτεί τον χειμώνα η Aegean, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω το αποτύπωμά της διεθνώς αλλά και να ανταποκριθεί στο ταξιδιωτικό ενδιαφέρον για την πρωτεύουσα που έχει αναζωπυρωθεί.

    Η εταιρεία που καλύπτει παραδοσιακά το ⅓ της κίνησης του εξωτερικού τον χειμώνα, αφού πολλές αεροπορικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στην χώρα εποχικά, αναμένεται να επαναφέρει το 100% των προσφερόμενων θέσεων και να εντάξει στο πρόγραμμά της για τον χειμώνα από την Αθήνα και το «Ελευθέριος Βενιζέλος», την Σμύρνη, τη Τζέντα, την Πάφο, το Μαρακές, το Ριάντ, το Στρασβούργο, την Ποντγκόριτσα, το Ζάγκρεμπ αλλά και τις πτήσεις για Κρακοβία, Φλωρεντία και Νάπολη έως τα μέσα Ιανουαρίου με επαναφορά τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο. Μάλιστα ο μεγαλύτερος εγχώριος αερομεταφορέας σχεδιάζει να προσφέρει και επιπλέον δρομολόγια προς το Αϊντχόβεν και το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο.

    Στην ένταξη νέων προορισμών στο χειμερινό πτητικό της πρόγραμμα από τον Νοέμβριο του 2021 προχωρά και ο έτερος εγχώριος αερομεταφορέας, η SKY express. Ειδικότερα η εταιρεία επεκτείνει περαιτέρω το διεθνές δίκτυό της, εντάσσοντας στο πτητικό της έργο δρομολόγια προς το Μόναχο, το Μιλάνο και τη Σόφια. Ταυτόχρονα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αυξημένης κινητικότητας μεταξύ Αθήνας και Ρώμης, η SKY express ενισχύει τα δρομολόγιά της τα οποία θα έχουν καθημερινή συχνότητα.

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider