Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Wed 19.2°C
    Clouds

    Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση για τα «χειμερινά» vouchers

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Τουρισμός για Όλους: Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση για τα «χειμερινά» vouchers

    Πότε θα γίνει η νέα κλήρωση για τα «χειμερινά» vouchers του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους»

    Στα τέλη Ιανουαρίου του 2023 θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση 125.000 άυλων ψηφιακών καρτών για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», όπως ανέφερε πριν λίγες εβδομάδες ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

    «Είχαμε ξεκινήσει αν θυμάστε για να καλύψουμε 200.000 συμπολίτες μας. Αποφασίστηκε- και ευχαριστούμε πάρα πολύ την Προεδρία της Κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό- ότι θα διπλασιαστεί ο αριθμός και το πρόγραμμα θα αφορά 400.000 συμπολίτες μας. Η επόμενη κλήρωση θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου. Γιατί αυτό; Γιατί θέλουμε να στηρίξουμε τους χειμερινούς προορισμούς, τους ορεινούς προορισμούς, τα μικρά καταλύματα που δυσκολεύτηκαν την περίοδο της πανδημίας» είπε συγκεκριμένα ο Βασίλης Κικίλιας.

    Οι νέες επιταγές θα δοθούν σε όσους είχαν κάνει αίτηση το περασμένο καλοκαίρι με τους κωδικούς τους Taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://vouchers.gov.gr/ όπου θα αναρτηθούν οι νέοι πίνακες με τα αποτελέσματα της νέας κλήρωσης. Τα χρήματα θα πιστωθούν άμεσα στους δικαιούχους με τη μορφή άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για διαμονή σε τουριστικά καταλύματα.

    Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» θα είναι σε ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider