Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Tue 20.9°C
    Clouds

    Air China: Νέα απευθείας πτήση Αθήνα - Σαγκάη από 22 Δεκεμβρίου

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Air China: Νέα απευθείας πτήση Αθήνα - Σαγκάη από 22 Δεκεμβρίου

    Νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνα - Σαγκάη ξεκινά η Air China από τις 22 Δεκεμβρίου - Κικίλιας: Συμφωνία με 11 αεροπορικές εταιρείες για ενίσχυση πτήσεων από Νοέμβριο έως Μάρτιο

    Στις 22 Δεκεμβρίου εγκαινιάζει η Air China τη νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνα - Σαγκάη. Την ίδια ώρα, ο πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα, Σιάο Τζουντσένγκ, υπογραμμίζει πως η πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα είναι πρόθυμη να διατηρήσει στενή επικοινωνία με τις ελληνικές εταιρείες και τους ιδιώτες για να τους παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.

    Σε ό,τι αφορά τις ελληνοσινικές σχέσεις, ο πρεσβευτής της Κίνας σημείωνε πριν λίγες ημέρες πως οι απευθείας αεροπορικές πτήσεις μεταξύ των δύο χωρών διεξάγονται κανονικά. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Κινέζο πρέσβη, η πολιτική θεωρήσεων για αλλοδαπούς που επισκέπτονται τη χώρα μας έχει βελτιωθεί περαιτέρω. Επαρχίες και πόλεις της Κίνας όπως η Σαγκάη και η Τσιανγκσού έχουν επίσης βελτιώσει τα μέτρα ελέγχου της πανδημίας για ξένους επισκέπτες. Η Πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα είναι πρόθυμη να διατηρήσει στενή επικοινωνία με τις ελληνικές εταιρείες και τους ιδιώτες για να τους παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.

    Κικίλιας: Συμφωνία με 11 αεροπορικές εταιρείες

    Την ίδια ώρα, ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στην ΕΡΤ, αποκάλυψε ότι επιτεύχθηκε συμφωνία με 11 αεροπορικές εταιρείες για πτήσεις ακόμα και στο διάστημα Νοεμβρίου-Μαρτίου, σημειώνοντας ότι η επέκταση της τουριστικής περιόδου ήδη έχει γίνει πράξη. «Τον Νοέμβρη είχαμε μία πάρα πολύ καλή προσέλευση στους brandαρισμένους προορισμούς, στα νησιά μας, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Eίμαι υπουργός όχι μόνο των θερινών προορισμών, των resort, των ξενοδοχείων και όλων των επαγγελμάτων που άπτονται της θάλασσας και του ήλιου, αλλά και των χειμερινών προορισμών» είπε.

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider