ΠΗΛΙΟ
Κείμενο: Travelgo Team

Ανακαλύψαμε έναν υπέροχο ξενώνα για αποδράσεις στη μαγευτική Τσαγκαράδα Πηλίου

Ανατολικά του Πηλίου, στο γραφικό χωριό της Τσαγκαράδας, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τις δύο πλατείες του, ο ολοκαίνουργιος πολυτελής Ξενώνας Ίρις υπόσχεται να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης αλλά και ιδιαίτερης φιλοξενίας.

Τα 14 πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια που φέρουν ονόματα λουλουδιών σάς περιμένουν για να σας φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα γήινα και παστέλ χρώματα που κυριαρχούν στους χώρους τους, η κλασική πολυτέλεια και η ρομαντική επίπλωση συντελούν στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας ηρεμίας και ξεκούρασης για τους επισκέπτες.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, τις πλαγιές και τις δαντελωτές ακτές του Ανατολικού Πηλίου, τα δωμάτια του Ίρις προσφέρουν άνεση στο χώρο τους, υψηλές προδιαγραφές ύπνου σε φιλικά προς το περιβάλλον στρώματα Cocomat και κυρίως μια ζεστή αίσθηση καλωσορίσματος στο βουνό των Κενταύρων. Ορισμένα δωμάτια περιλαμβάνουν τζάκι και μπανιέρα-υδρομασάζ.

Το πλούσιο παραδοσιακό πρωινό με αγνά τοπικά προϊόντα, που σερβίρεται στο χώρο του ξενοδοχείου ή στο δωμάτιό σας με θέα τη θάλασσα, θα σας γεμίσει με ενέργεια για τις καθημερινές σας εξορμήσεις και δραστηριότητες στην περιοχή.

Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, υπάρχουν πολλά μονοπάτια για να εξερευνήσουν. Περνώντας μέσα από πανέμορφους κήπους, πηγές και παλιά εκκλησάκια θα γνωρίσετε από κοντά μυστικά της περιοχής. Το καλοκαίρι θα έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε σε μαγευτικές παραλίες, όπως ο Μυλοπόταμος και η Φακίστρα που απέχουν 15 λεπτά οδικώς από τον ξενώνα.

Αν και τουριστικός προορισμός, η Τσαγκαράδα δεν έχει αλλοιωθεί και έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό χαρακτήρα και τη φυσική ομορφιά της. Αυτό το όμορφο κεφαλοχώρι αποτελεί ιδανική βάση διαμονής καθώς προσφέρει όλες τις ανέσεις. Η Τσαγκαράδα έχει εύκολη πρόσβαση τόσο στο Βόλο, όσο και σε άλλα χωριά του Πηλίου, κάνοντας τις διαδρομές σας απολαυστικές και προσφέροντας σας ευκαιρίες για κοντινές εκδρομές.

Πληροφορίες

Τσαγκαράδα, Πήλιο

Τηλ. 24260 49370, 6976 983322

info@iristsagarada.gr

www.iristsagarada.gr

Facebook

Instagram

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery