Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Μήλος
    Fri 16.1°C
    Clear

    Milos Accommodations: Ανακαλύψτε τη μαγεία της Μήλου

    ΜΗΛΟΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Milos Accommodations: Ανακαλύψτε τη μαγεία της Μήλου

    Μοναδικά καταλύματα και ταξιδιωτικές υπηρεσίες που θα κάνουν τις διακοπές σας στη Μήλο αξέχαστες

    Το ταξιδιωτικό γραφείο Milos Accommodations βρίσκεται στο λιμάνι του Αδάμαντα και διαχειρίζεται πολλά καταλύματα όπως ξενοδοχεία, στούντιο, μοναδικά παραδοσιακά ακίνητα κοντά στη θάλασσα και βίλες σε όλο το νησί της Μήλου.

    To Milos Accommodations μπορεί να σας παρέχει οτιδήποτε χρειάζεστε σχετικά με ταξιδιωτικές υπηρεσίες όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων, σκαφών, Atv ή σκούτερ, εκδρομές με σκάφος, εκδρομές με μίνι βαν ή SUV, μεταφορές ή κάθε είδους θαλάσσια σπορ και εμπειρίες που θα κάνουν τις διακοπές σας άνετες και ευχάριστες.

    travelgo.gr

    Τα ακίνητα του Milos Accommodations βρίσκονται στα κύρια και ομορφότερα χωριά του νησιού όπως τα Μανδράκια, το Κλήμα, η Τρυπητή, το λιμάνι του Αδάμαντα, η Πλάκα, τα Πολλώνια και η μοναδικής ομορφιάς παραλία του Φυροπόταμου. Μπορείτε να επιλέξετε καταλύματα που βρίσκονται δύο μέτρα από τη θάλασσα ή παραδοσιακά ακίνητα με κυκλαδίτικη διακόσμηση.

    travelgo.gr

    Το προσωπικό του Milos Accommodations είναι ανά πάσα στιγμή κοντά στον επισκέπτη, προσπαθώντας να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε αίτημα.

    Η Μήλος είναι ένα νησί όπου μπορείτε να εξερευνήσετε πολλά μαγικά και μοναδικά μέρη. Η παραλία Σαρακήνικο με τα λευκά βράχια, το Κλέφτικο με τις σπηλιές πάνω στο νερό, η Συκιά που είναι ένα θαύμα της φύσης, η παραλία του Παπάφραγκα με το μοναδικό τοπίο, διαδρομές ανάμεσα στο ηφαίστειο της Μήλου και κρυμμένα μονοπάτια σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

    travelgo.gr

    To Milos Accommodations μπορεί να οργανώσει για εσάς πολλές δραστηριότητες στη Μήλο και να σας δώσει κάθε είδους πληροφορία για να εξερευνήσετε το νησί και τις κρυμμένες ομορφιές του.

    travelgo.gr

    Στη Μήλο μπορείτε να μετακινηθείτε και με τοπικά λεωφορεία, αλλά για μεγαλύτερη ευελιξία το Milos Accommodations μπορεί να σας προτείνει και να σας βοηθήσει με ενοικίαση αυτοκινήτου, scooter ή Atv.

    To Milos Accommodations σας προσφέρει τη δυνατότητα να νοικιάσετε ένα ιδιωτικό μικρό σκάφος για να γίνετε εσείς ο καπετάνιος στις διακοπές σας και να επισκεφθείτε δυσπρόσιτες παραλίες. Αυτή η υπηρεσία δεν απαιτεί κανενός είδους άδεια.

    travelgo.gr

    Επίσης μπορούν να κανονίσουν για εσάς κρουαζιέρα με σκάφος σε όλο το νησί για να ανακαλύψετε μαγικές παραλίες και μοναδικά μέρη που δεν έχουν πρόσβαση οδικώς.

    travelgo.gr

    Μπορείτε να βρείτε εύκολα το πρακτορείο στο λιμάνι του Αδάμαντα. Η ομάδα του Milos Accommodations είναι εκεί για να σας καλωσορίσει στη Μήλο και να σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για αξέχαστες διακοπές.

    Πληροφορίες

    Αδάμαντας, Μήλος

    Τηλ. 22870 27676, 6973955538

    [email protected]

    www.accommodationsmilos.com

    Facebook

    Instagram

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider