Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Κως
    Thu 21.6°C
    Clouds

    Grecotel Kos Imperial: Ζήστε το τέλειο καλοκαίρι στην Κω

    ΚΩΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Grecotel Kos Imperial: Ζήστε το τέλειο καλοκαίρι στην Κω

    Το εμβληματικό Grecotel Kos Imperial σας υποδέχεται με μια γαλαζοπράσινη υδάτινη αγκαλιά στην άκρη του Αιγαίου

    Στον μαγικό τόπο που γεννήθηκε ο Ιπποκράτης, η Grecotel δημιούργησε ένα επιβλητικό υδάτινο παλάτι που εξυμνεί τη ζωή και τη διαχρονική ομορφιά. Το Grecotel Kos Imperial απλώνεται σε μια απομονωμένη έκταση 100 στρεμμάτων. Η καρδιά του, ένα υπέροχο lagoon περιτριγυρισμένο από εξωτική βλάστηση, που χτυπά στους ξέφρενους ρυθμούς του καλοκαιριού και καταλήγει στην αγκαλιά του Αιγαίου.

    Αφήστε τη μαγική ενέργεια του νερού να σας ταξιδέψει μέσα σε πισίνες με τιρκουάζ νερά, εντυπωσιακούς καταρράκτες κι ένα εξωτικό ποτάμι που περιστρέφεται παιχνιδιάρικα γύρω από ένα νησάκι προτού να γίνει ένα με τη θάλασσα. Απολαύστε σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον τις μοναδικές υπηρεσίες ενός εμβληματικού resort, ειδικά σχεδιασμένες για έναν και μοναδικό σκοπό: να περάσετε το πιο υπέροχο καλοκαίρι της ζωής σας!

    travelgo.gr

    Διακοπές δίπλα στη φύση και στη θάλασσα με ελευθερία και ξεγνοιασιά!

    Το Grecotel Kos Imperial σας υποδέχεται με μια συλλογή 22 διαφορετικών τύπων δωματίων. Καλοκαιρινά χρώματα, λευκοί τόνοι που δένουν με διακόσμηση από μπαμπού, ευρύχωρα, με μεγάλες βεράντες και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

    Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω σε μια μαγευτική, οργανωμένη παραλία με ψιλό βότσαλο και κρυστάλλινα νερά. Απολαύστε ένα σκηνικό με καταρράκτες και ποταμάκια να διαπερνούν τους καταπράσινους κήπους του resort.

    travelgo.gr

    Όλα τα εστιατόρια και τα μπαρ του Grecotel Kos Imperial διαθέτουν τεράστιες βεράντες με υπέροχη θέα για να απολαμβάνετε το γεύμα ή το ποτό σας μέσα σε απόλυτα καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Χαλαρώστε σε μια αναπαυτική πολυθρόνα, αφήστε τον ήχο του νερού να σας ταξιδέψει και απολαύστε ένα απεριτίφ ή ένα δροσιστικό ποτό στους αριστοκρατικούς χώρους του λόμπυ.

    Καλοκαιρινές διακοπές στο Grecotel Kos Imperial σημαίνει ασφάλεια, ελευθερία, ατέλειωτο παιχνίδι για τους μικρούς και απόλυτη χαλάρωση για τους μεγάλους!

    travelgo.gr

    Δείτε στο grecotel.com το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας, ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας που εστιάζει στην ασφάλεια και στην ευεξία χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας.

    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΩ

    Διακοπές με ελευθερία και ξεγνοιασιά σε έναν υδάτινο παράδεισο με εξωτική βλάστηση

    travelgo.gr

    ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

    Τα παιδιά δωρεάν διαμονή έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών, παιδικά γεύματα στην “Tasty Corner” και πολλές δημιουργικές εξωτερικές δραστηριότητες από την ομάδα παιδαγωγών και animateurs της Grecotel

    Πρωινό Το διάσημο πρωινό της Grecotel με πανδαισία επιλογών πρωινού, από λαχταριστό American-style buffet μέχρι exclusive a la carte επιλογές πάντα με την προσθήκη τοπικών γεύσεων και φιλεμάτων

    Ημιδιατροφή Το διάσημο πρωινό της Grecotel και πλούσιο δείπνο σε μπουφέ με επιπλέον επιλογές από τοπικές γεύσεις και φιλέματα. Τιμή €35/ενήλικα, δωρεάν για min 5 διαν/σεις.

    Προσφορά καλωσορίσματος με καλούδια και εμφιαλωμένο νερό

    Δωρεάν WIFI

    travelgo.gr

    Επιπλέον στην προσφορά

    «Οικογενειακά & αγαπημένα» Επιπλέον έκπτωση 25% στο 2ο δωμάτιο της οικογένειας. Επιπλέον δυνατότητα για διπλανά δωμάτια, τραπέζια στα γεύματα, ξαπλώστρες σε παραλία ή πισίνα, βάσει διαθεσιμότητας

    Προσφορά Advance Deposit* Επωφεληθείτε έως 15% επιπλέον έκπτωση πληρώνοντας προκαταβολή το 50% της διαμονής

    Long Stay Offer από τις καλύτερες του καλοκαιριού! Πληρώστε 6 νύχτες και μείνετε 7 ή πληρώστε 8 νύχτες και μείνετε 10

    Πληροφορίες

    Ψαλίδι, Κως

    Τηλ. 22420 58000

    [email protected]

    www.kosimperial.com

    Facebook

    Instagram

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider