Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Κέρκυρα
    Sat 16.8°C
    Clouds

    Κάνε Πάσχα στο μαγευτικό ελληνικό χωριό που κέρδισε μέχρι και τον James Bond

    ΚΕΡΚΥΡΑ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Κάνε Πάσχα στο μαγευτικό ελληνικό χωριό που κέρδισε μέχρι και τον James Bond

    Ετοιμάσου να ζήσεις το πιο αξέχαστο Πάσχα της ζωής σου

    Το Πάσχα έχει το δικό του είδος μαγείας. Είναι η εποχή που ο καιρός έχει πάρει τον πρώτο αέρα της θέρμης πριν το καλοκαίρι, φτιάχνοντας τη διάθεσή σου και μόνο που υπάρχει αυτή η ζεστή ατμόσφαιρα. Όταν, όμως, το Πάσχα συνδυάζεται με την Κέρκυρα, όλα μπαίνουν στον «σωστό» δρόμο, γιατί το αγαπημένο νησί το γιορτάζει με μοναδικό, μυστικιστικό τρόπο. Τα έθιμα, οι βόλτες και η γενικότερη ατμόσφαιρα μοιάζουν με όνειρο φτιαγμένο ειδικά για αυτήν την περίοδο.

    Πέρα, όμως, από την αδιαφιλονίκητη μαγεία γενικά της Κέρκυρας, στα δυτικά του νησιού, υπάρχει ένα μέρος που αποκαλείται «Ο Κήπος των Θεών» και, μόλις το επισκεφτείς, καταλαβαίνεις ακριβώς τον λόγο. Μόλις 10 λεπτά από την πόλη, η χερσόνησος Κομμένο, όπως ονομάζεται, είναι μία καταπράσινη, ειδυλλιακή τοποθεσία που περιμένει τους ταξιδιώτες για να τους προσφέρει μία one-of-a-kind εμπειρία, καθώς εκεί δεσπόζει το μοναδικό Corfu Imperial.

    travelgo.gr

    Το Corfu Imperial ακροβατεί μεταξύ της κρυστάλλινης θάλασσας και του ουρανού του Ιονίου Πελάγους. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, θα βρεις φωτεινά μπανγκαλόου και σουίτες, αριστοκρατικές βίλες με εντυπωσιακές πισίνες και ιδιωτικές εισόδους και palazzi που θα σε κάνουν, για όσο μένεις εκεί, να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε ένα μέρος βγαλμένο από όνειρο. Ένα θέρετρο που θα μεταμορφώσει το φετινό Πάσχα με μία ανεπανάληπτη εμπειρία για εσένα και τους αγαπημένους σου, παρέχοντάς σου απαράμιλλης ομορφιάς διακόσμηση με βάση το διαχρονικό λευκό σε έναν ολάνθιστο περίγυρο με φόντο τα τιρκουάζ νερά του Ιονίου.

    travelgo.gr

    Το φετινό Πάσχα απόλαυσε ένα πακέτο μόνο για εσένα.

    Αυτό το Πάσχα, το Corfu Imperial δημιούργησε ένα υπέροχο πακέτο για όσους το επιλέξουν. Απόλαυσε 3 διανυκτερεύσεις (μεταξύ 13.04 και 18.04) στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του σε ένα Deluxe Δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα για 2 ενήλικες και 1 παιδί έως 12 ετών και άφησε τα εορταστικά του γεύματα με τις εκλεπτυσμένες γεύσεις να ευχαριστήσουν τον ουρανίσκο σου. Στο πασχαλινό σου πακέτο, περιλαμβάνονται θεσπέσια λαμπριάτικα καλούδια, το πρωινό σε πλούσιο μπουφέ, νηστίσιμο Δείπνο Μ. Παρασκευής, Αναστάσιμο Δείπνο Μ. Σαββάτου, Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με παραδοσιακό γλέντι στο χωριό Δανίλια, δραστηριότητες και διατροφή για παιδιά στο Tasty Corner.

    travelgo.gr

    Το ξεχωριστό Πάσχα στα Δανίλια

    Πόσο μαγευτικό μέρος τα Δανίλια! Αν δεν έχεις ακούσει για αυτό, θα ενθουσιαστείς και μόνο στη σκέψη ενός ολόκληρου χωριού στη μορφή θεματικού πάρκου, «ντυμένο» με τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική. Σκέψου να κάνεις την απογευματινή σου βόλτα στα καντούνια και στις σκαλινάδες την ώρα που το βλέμμα σου χάνεται στην παρατήρηση των μεσαιωνικών σπιτιών από την εποχή της Ενετικής κυριαρχίας. Φαντάσου να πίνεις τον καφέ σου στα παραδοσιακά καφενεία και λίγο μετά να επισκέπτεσαι τις λαογραφικές εκθέσεις όπου πληθώρα τεχνητών, από χρυσοχόους μέχρι κεραμιστές, παρουσιάζουν την τέχνη τους. Ούτε ο James Bond δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γοητεία του χωριού, αφού εκεί γυρίστηκε η blockbuster ταινία «For Your Eyes Only» του 1981, ενώ πιο πρόσφατα στα Δανίλια έγιναν τα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά «The Durrells» (2016 - 2019), στην οποία έπαιξαν, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Γιώργος Καραμίχος.

    Το Μεγάλο Σάββατο θα ζήσεις την πρώτη Ανάσταση με τους δικούς σου σε ένα κλίμα κατάνυξης και δέους. Επισκέψου το βράδυ της Ανάστασης το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, όπου οι καμπάνες θα χτυπούν χαρμόσυνα και ο ουρανός θα γεμίσει πυροτεχνήματα, δημιουργώντας ένα «ζεστό» υπερθέαμα. Όσο για την ημέρα της Λαμπρής, στα Δανίλια θα απολαύσεις ρουμελιώτικη μαγειρίτσα και θα δεις το ψήσιμο των αρνιών την ώρα που όλοι γύρω θα γλεντούν και θα χορεύουν.

    travelgo.gr

    Με το πακέτο του Corfu Imperial, το Πάσχα που θα κάνεις φέτος με τους αγαπημένους σου θα είναι πραγματικά αξέχαστο, προσφέροντάς σου μία εμπειρία που θα διηγείσαι μετά για χρόνια.

    travelgo.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider