Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Thu 21.9°C
    Clear

    Παξοί: 5 εστιατόρια που αξίζει να επισκεφθείτε

    ΓΕΥΣΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Παξοί: 5 εστιατόρια που αξίζει να επισκεφθείτε

    Πέντε στάσεις για καλό φαγητό στους Παξούς, έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς για διακοπές στο Ιόνιο.

    Εξωτικές παραλίες με διάφανα νερά, εντυπωσιακές θαλάσσιες σπηλιές, χωριά με παραδοσιακή επτανησιώτικη αρχιτεκτονική, τραπέζια με παραδοσιακές γεύσεις και πιάτα που μοσχοβολούν θάλασσα. Αυτά κι άλλα πολλά σας περιμένουν στους Παξούς, έναν παραδεισένιο προορισμό στο Ιόνιο. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού για αξέχαστα γεύματα.

    Erimitis

    erimitis paxoi
    erimitis paxoi

    Για να να απολαύσετε το διασημότερο ηλιοβασίλεμα των Παξών, αλλά και για να δοκιμάσετε μοντέρνες γεύσεις, εμπνευσμένες από την παράδοση, θα πάτε στο Erimitis, που βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία στη δυτική ακτή του νησιού. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε ένα από τα εξαιρετικά κοκτέιλ καθώς απολαμβάνετε τον ήλιο να βυθίζεται στο Ιόνιο με την απεριόριστη θέα στους εκπληκτικούς βράχους του Ερημίτη.

    Thymari

    travelgo.gr

    Στα Μπογδανάτικα, θα βρείτε το εστιατόριο Thymari, με τη δροσερή αυλή του, όπου θα απολαύσετε νόστιμη, ελληνική δημιουργική κουζίνα. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τη χοιρινή μπριζόλα tomahawk, το κοκοράκι και το βουβαλίσιο μπιφτέκι.

    Παξοιμάδι

    travelgo.gr

    Το Παξοιμάδι στη Λάκκα σερβίρει νόστιμο, μαμαδίστικο φαγητό, κρεατικά αλλά και ψαρικά, σε καλές μερίδες. Μια γευστική στάση που αξίζει να κάνετε.

    Στασινός

    stasinos paxoi
    stasinos paxoi

    Στην όμορφη αυλή του εστιατόριου Στασινός, στη Λάκκα, θα δοκιμάσετε από αστακομακαρονάδα και ψάρια στην κατσαρόλα μέχρι υπέροχα μαγειρευτά, όπως πατσιτσάδα.

    Ταβέρνα Βασίλης

    travelgo.gr

    Για καλό φαγητό και υπέροχη θέα στο λιμάνι του Λογγού, η ταβέρνα Βασίλης αποτελεί κλασική αξία. Το λιγκουίνι θαλασσινών, το φιλέτο λαβράκι και το carpaccio σφυρίδας είναι μερικά από τα καλύτερα πιάτα.

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider