Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Wed 18.4°C
    Clouds

    Τα De-Tox Cafe τώρα και στον Πειραιά

    ΓΕΥΣΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Τα De-Tox Cafe τώρα και στον Πειραιά

    Η αγαπημένη αλυσίδα συνεχίζει να μεγαλώνει και να μας μαθαίνει τι θα πει καλός καφές

    Ο καφές είναι σοβαρή υπόθεση και μέρος της καθημερινότητάς μας. Γι' αυτό θέλουμε πάντα να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας ρόφημα από τους καλύτερους. 

    Τα De-Tox Cafe δεν είναι από τα μαγαζιά που συναντάς κάθε μέρα. Τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας που ξεκίνησε από τη Λάρισα κρύβουν μια ολόκληρη φιλοσοφία που αξίζει να ανακαλύψεις. Μετρώντας 20 χρόνια εμπειρίας και εξέλιξης, τα De-Tox έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό συνδυασμό ροφημάτων και σνακ για το πιο ευχάριστο διάλειμμα της ημέρας.

    travelgo image

    Τώρα, μπορείς να γευτείς την εμπειρία De-Tox και στον Πειραιά, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα που θα βρεις στην Ακτή Μιαούλη 81. 

    Το De-Tox του Πειραιά ήρθε να προστεθεί στα δύο νέα καταστήματα της αλυσίδας που άνοιξαν από τις αρχές του 2019 σε Θεσσαλονίκη και Τύρναβο, ενώ πολύ σύντομα ένα νέο De-Τox θα ανοίξει στο Βελιγράδι!

    Όπως σε όλα τα De-Tox Cafe, έτσι κι εδώ το μοντέρνο και προσεγμένο design δημιουργεί μια οικεία και χαλαρωτική ατμόσφαιρα για να απολαύσεις τον καφέ της ημέρας με την παρέα. Η ενέργεια του χώρου, το ευχάριστο περιβάλλον και το κεφάτο προσωπικό θα σε πείσουν ότι βρήκες το all day στέκι σου.

    travelgo image

    Η απόλαυση του καφέ έρχεται από την πρώτη κιόλας γουλιά. Οι άνθρωποι των De-Tox γνωρίζουν καλά τα μυστικά του ποιοτικού καφέ, αφού εκπαιδεύονται από εξειδικευμένους baristas,  παρακολουθούν διαρκώς σεμινάρια και γνωρίζουν όλες τις νέες τάσεις.

    Εκτός από εκλεκτό καφέ, στα De-Tox Cafe θα βρεις όλα όσα θα δώσουν την απαραίτητη ενέργεια στη μέρα σου: smoothies από αληθινά φρούτα, φρέσκους χυμούς, δροσιστικά milk shakes, σπιτικά αναψυκτικά, καθώς και αλμυρά σνακ και γλυκίσματα.

    Delivery με το «ταξί του καφέ»!

    travelgo image

    Οι χαρακτηριστικές κίτρινες βέσπες με το κιτρινόμαυρο καρέ, που θυμίζουν τα ταξί της Νέας Υόρκης, αποτελούν το σήμα κατατεθέν των De-Tox Cafe. Το «ταξί του καφέ» έρχεται παντού για να φέρει τον αγαπημένο σου καφέ στην πόρτα σου.

    Η αλυσίδα που έγινε λατρεία

    travelgo image

    Για την ιστορία, το πρώτο κατάστημα De Tox άνοιξε το 1998 στη Λάρισα, στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Παπακυριαζή, προσφέροντας καφέ, ποτό και μικρά συνοδευτικά πιάτα. Γρήγορα απέκτησε φανατικούς θαμώνες, αφού προώθησε τον espresso και τον cappuccino με συνταγές διαφορετικές για την εποχή τους, δίνοντας βάση στην ποιότητα και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά.

    travelgo image

    Το 2013 γεννήθηκε το πρώτο De-Tox street cafe, για να προσφέρει τον αγαπημένο πλέον καφέ σε take-away αλλά και με delivery. Η τεράστια επιτυχία οδήγησε στην επέκταση των De-Tox στην Αθήνα, στο Βόλο, στα Ιωάννινα, στα Τρίκαλα, αλλά και στο Βελιγράδι. Σήμερα, η αλυσίδα έχει καταφέρει να απαριθμεί 21 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

    travelgo image

    Στην Αθήνα θα βρεις δύο καταστήματα: ένα στους Αμπελόκηπους (Λεωφόρος Μεσογείων 123) και ένα στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 103, κοντά στο κτήριο ΟΤΕ). 

    Μια δοκιμή αρκεί για να κάνεις το κοντινότερο De-Tox Cafe το νέο αγαπημένο σου στέκι στην πόλη!

    travelgo image

    Πληροφορίες

    Ακτή Μιαούλη 81, Πειραιάς

    Τηλ. 210 4186210 

    Facebook

    Εδώ θα βρεις όλα τα καταστήματα των De-Tox Cafe

    Όλα λειτουργούν από τις 6 το πρωί ως τις 10 το βράδυ κάθε μέρα.

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider