Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Thu 23.2°C
    Clouds

    Φιλεύω: Γεύσεις Κυθήρων στην καρδιά του Πειραιά

    ΓΕΥΣΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Φιλεύω: Γεύσεις Κυθήρων στην καρδιά του Πειραιά

    Ένα κατάστημα που θα σας φιλέψει με ξεχωριστά καλούδια από το αγαπημένο νησί

    Τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο έντονη η στροφή στην ελληνική παράδοση και στα τοπικά προϊόντα. Χαιρόμαστε πολύ που βλέπουμε όλο και περισσότερα μαγαζιά να αναδεικνύουν τα ποιοτικά προϊόντα από κάθε σημείο της Ελλάδας και να μας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψουμε γευστικούς θησαυρούς του τόπου μας.

    Μια τέτοια αξιόλογη περίπτωση είναι το κατάστημα «Φιλεύω» στον Πειραιά, στην οδό Μπουμπουλίνας 20, το οποίο μας προσφέρει μια ξεχωριστή περιήγηση στην κυθηραϊκή γαστρονομία. Η κ. Βανέσσα Ράϊκου έφτιαξε ένα πολύ προσεγμένο χώρο, γεμάτο αγνά παραδοσιακά προϊόντα Κυθήρων και άλλων περιοχών από επιλεγμένους παραγωγούς και οινοποιεία με ιστορία και άριστη ποιότητα.

    travelgo image

    Στα ράφια του θα ανακαλύψεις μια μεγάλη ποικιλία από μαρμελάδες, αλμυρά και γλυκά σπιτικά, παραδοσιακά ζυμαρικά, αλλά και κρασιά και ηδύποτα, για να τα δοκιμάσεις και να δημιουργήσεις το δικό σου φίλεμα.

    travelgo image

    Όσοι έχουν επισκεφθεί τα Κύθηρα, γνωρίζουν καλά πως πρόκειται για ένα γευστικό παράδεισο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπεις σε σπίτι στο νησί και να μη σε φιλέψουν ένα ροζέ, ένα αμυγδαλωτό ή ένα ξεροτήγανο με μπόλικο ντόπιο θυμαρίσιο μέλι. Όπου κι αν πας, θα δοκιμάσεις τα μοναδικά λαδοπαξίμαδα, στα οποία μπορείς να απλώσεις φρέσκια σπιτική μαρμελάδα ή ένα τουρσί της αρέσκειας σου και να τα απολαύσεις με ένα ποτήρι Πετρολανό. Και για το τέλος, ένα σφηνάκι Φατουράδα ή σπιτικό λικέρ βύσσινο που θα αφήσει μια τέλεια γεύση στον ουρανίσκο σου.

    Όλα αυτά- κι άλλα πολλά- θα τα βρεις στο «Φιλεύω» στον Πειραιά, καθώς και σε άλλα επιλεγμένα σημεία της Αττικής, ενώ μπορείς να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου online από το e-shop filevo.gr

    travelgo image

    Πληροφορίες

    Μπουμπουλίνας 20, Πειραιάς

    Τηλ. 210 4177766

    filevo.gr

    Facebook

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider