Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 18.7°C
    Clouds

    Μιλάνο: Οι καλύτερες διευθύνσεις για ένα αξέχαστο διήμερο

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Μιλάνο: Οι καλύτερες διευθύνσεις για ένα αξέχαστο διήμερο

    Αξιοθέατα, μυστικές γωνιές και όσα μπορείτε να δείτε στο Μιλάνο μέσα σε δύο μέρες.

    Εμπορικοί δρόμοι, γαστρονομικές απολαύσεις και ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό μωσαϊκό. Αυτά και πολλά ακόμα, μπορεί να συναντήσει κανείς σε μόλις 48 ώρες στο Μιλάνο. Για την ακρίβεια, 48 ώρες στο Μιλάνο είναι απολύτως ιδανικές. Δεν αποτελεί, λοιπόν, έκπληξη ότι το τελευταίο διάστημα η ζήτηση για αεροπορικά εισιτήρια έχει εκτοξευτεί για την πόλη του ιταλικού βορρά, η οποία καλωσορίζει επισκέπτες από κάθε σημείο του κόσμου και κάθε εποχή του χρόνου.

    Εμείς, συγκεντρώσαμε τις must στάσεις, τις μυστικές γωνιές και τα απολαυστικά καταφύγια που υπόσχονται να κάνουν αυτές τις 48 ώρες στο Μιλάνο κάτι το εξαιρετικό. Φυσικά, οι επιλογές δεν περιορίζονται μόνο στις παρακάτω, αλλά εάν αποφασίσετε να το επισκεφτείτε, πρέπει να ξέρετε από πού να αρχίσετε.

    Καθεδρικός ναός του Μιλάνου

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Τo πρόγραμμα πρέπει να ξεκινήσει με μια επίσκεψη στον τρίτο μεγαλύτερο καθεδρικό ναό στην Ευρώπη. Ο καθεδρικός ναός του Μιλάνου (Duomo di Milano) είναι χτισμένος μεταξύ 14ου και 19ου αιώνα και σίγουρα θα σας γοητεύσει με την πρώτη ματιά. Μην παραλείψειτε να ανεβείτε τα 250 σκαλοπάτια (μην τρομάζετε, έχει και ανελκυστήρα) για να φτάσετε στην οροφή για μια πανοραμική θέα του Μιλάνου. Εάν είστε τυχεροί και έχει καθαρή μέρα, μπορεί να θαυμάσετε και μια υπέροχη εικόνα με τις μακρινές Άλπεις.

    Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider