Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 23.2°C
    Clouds

    7 στάσεις στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    Κείμενο: Travelgo Team
    7 στάσεις στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο

    Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, αν βρίσκεστε στο Λονδίνο, από μία βόλτα στους δρόμους με τη μοναδική διακόσμηση και τα εντυπωσιακά δέντρα.

    Όλα τα ορόσημα του Λονδίνου, τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα πολυκαταστήματα, αυτές τις ημέρες ξεκινούν έναν ανεπίσημο ανταγωνισμό για την πιο θεαματική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

    Claridge's

    Κάθε χρόνο το πολυτελές ξενοδοχείο «Claridge's» γίνεται σημείο αναφοράς αφού φιλοξενεί δέντρα υπό την επιμέλεια διάσημων δημιουργών. Η φετινή πρωτότυπη δημιουργία είναι του γαλλικού οίκου Louis Vuitton. Αποτελείται από δύο μεγάλα ανοιχτά μπαούλα στο χαρακτηριστικό μοτίβο και χρώμα του οίκου σε συνδυασμό με το λογότυπο του ξενοδοχείου τα οποία μοιάζουν με τεράστια ντουλάπα και φτάνουν σε ύψος τα 5,2 μέτρα. Στο εσωτερικό του, το δέντρο αποτελείται από 15 κάθετα τοποθετημένες μεταλλικές βαλίτσες από χρώμιο σε διαφορετικά ύψη, ώστε να δημιουργηθεί η σιλουέτα ενός παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου, αντανακλώντας την Art Deco αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου.

    45 Park Lane

    Το ξενοδοχείο «45 Park Lane» συνεργάστηκε με τον Βρετανό καλλιτέχνη και συγγραφέα Hormazd Narielwalla, ο οποίος εμπνεύστηκε χειροποίητες φιγούρες που αναπαριστούν εμβληματικές προσωπικότητες της βρετανικής ποπ κουλτούρας, όπως οι Ντέιβιντ Μπόουι (David Bowie), Σίρλεϊ Μπάσι (Shirley Bassey), Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury) και Τζορτζ Μάικλ (George Micheal) να στολίσουν τα κλαδιά του «Music Icon» δέντρου. Τα στολίδια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση τον Ιανουάριο του 2024 και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider