Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 24.1°C
    Clouds

    Πώς θα ζήσετε τις φετινές γιορτές μέσα στα διάσημα παλάτια της Αγγλίας

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Πώς θα ζήσετε τις φετινές γιορτές μέσα στα διάσημα παλάτια της Αγγλίας

    Οι βασιλικές κατοικίες του Ηνωμένου Βασιλείου είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους επισκέπτες τους, με τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις τους.

    Τα Χριστούγεννα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σίγουρα δεν μοιάζουν με οποιαδήποτε Χριστούγεννα. Φανταστείτε μόνο τα τεράστια τραπέζια γεμάτα με κάθε λογής φαγητά, τις ατελείωτες στολισμένες με φώτα αίθουσες, αλλά και το χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους έξι μέτρων που στολίστηκε φέτος στο St George's Hall, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

    Στο Ηνωμένο Βασίλειο λατρεύουν τα Χριστούγεννα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως ο πιο στολισμένος δρόμος των φετινών γιορτών βρίσκεται στο Λονδίνο. Στο Νησί, όμως, βρίσκονται και μερικά από τα πιο αριστοκρατικά παλάτια του πλανήτη, τα οποία αυτή την περίοδο φορούν τα γιορτινά τους.

    Και το πιο σημαντικό; Τα Χριστούγεννα θα ανοιχτά στο κοινό, προκειμένου οι επισκέπτες του κάστρου Ουίνδσορ, του Μπάκιγχαμ και του Παλατιού του Χόλιρουντ Χάουζ στο Εδιμβούργο να δουν τις κεντρικές αίθουσες να μεταμορφώνονται με χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε αποκλειστικές θεματικές επισκέψεις και να ζήσουν τα πιο βασιλικά τους Χριστούγεννα.

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider