Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Tue 20.9°C
    Clouds

    Τέσσερις προορισμοί για διακοπές στο εξωτερικό τον Σεπτέμβριο

    ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Τέσσερις προορισμοί για διακοπές στο εξωτερικό τον Σεπτέμβριο

    Ποιος είπε ότι οι διακοπές τελείωσαν με το τέλος του Αυγούστου, ενώ μένει ο Σεπτέμβριος; Ποτέ δεν είναι αργά για ένα ταξίδι εκτός των τειχών.

    Ο Αύγουστος και το καλοκαίρι τελειώνουν, αλλά αν δεν έχετε πάρει ακόμα την άδεια σας, σκεφτείτε το καλύτερα. Ακολουθούν μερικές προτάσεις για διακοπές στο εξωτερικό τον Σεπτέμβριο. Γιατί ποτέ δεν είναι αργά για ένα ταξίδι εκτός των τειχών.

    Κόστα ντελ Σολ, Ισπανία

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Η Κόστα ντελ Σολ της Ισπανίας είναι ένας υπέροχος προορισμός για διακοπές τον Σεπτέμβριο αφού οι παραλίες της είναι καλύτερες τότε παρά τον Αύγουστο. Έχει αμμώδεις παραλίες, κλαμπ και εστιατόρια, ενώ κάθε γειτονιά διαφέρει από τις άλλες. Έχει σημεία που γίνονται πάρτι αλλά και πιο ήρεμα σημεία για τους πιο ρομαντικούς. Ο καιρός τον Σεπτέμβριο είναι κατάλληλος για μπάνια στην παραλία και ο κόσμος είναι λιγότερος με αποτέλεσμα οι τιμές για διαμονή να είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με το καλοκαίρι. Ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων ξεκινάει στα 51 ευρώ για δύο άτομα, ενώ μπορείτε να βρείτε και ξενώνες με περίπου 20 ευρώ το άτομο.

    Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider