Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Ζωνιανά
    Sat 16.8°C
    Clear

    Πασχαλινές αποδράσεις σε μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς

    ΑΤΤΙΚΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Πασχαλινές αποδράσεις σε μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς

    Τα Ξενοδοχεία του ομίλου Zeus International Hotels & Resorts υποδέχονται τη φετινή σεζόν με ξεχωριστές εμπειρίες, νέες εγκαταστάσεις και ανοιξιάτικα πακέτα διαμονής για την εορταστική περίοδο.

    Τα Ξενοδοχεία του ομίλου Zeus International Hotels & Resorts υποδέχονται τη φετινή σεζόν με ξεχωριστές εμπειρίες, νέες εγκαταστάσεις και ανοιξιάτικα πακέτα διαμονής για την εορταστική περίοδο.

    Πολυτέλεια, χαλάρωση και αμέτρητες δραστηριότητες αναμένουν τους επισκέπτες στα ξενοδοχεία της Zeus International Hotels & Resorts, δίνοντας τους την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγεία της εποχής με ανανεωμένες παροχές και νέες εγκαταστάσεις - όπως πολυτελείς βίλες και bungalows, συναρπαστικά waterparks και ξεχωριστά εστιατόρια εμπνευσμένα από τις παραδόσεις του κάθε τόπου, προσφέροντας μία αξέχαστη διαμονή στους επισκέπτες.

    Η φετινή σεζόν για τα παραθαλάσσια ξενοδοχεία του ομίλου Zeus International Hotels & Resorts στην Ελλάδα ξεκίνησε με το άνοιγμα του Dolce Attica Riviera στις αρχές του Μαρτίου. Μέσα στον Απρίλιο και τον Μάϊο, ακολουθεί η έναρξη των υπόλοιπων θέρετρων σε Αττική, Εύβοια, Κρήτη, Χαλκιδική και Κω – τα οποία είναι έτοιμα να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους για τις ανοιξιάτικές τους αποδράσεις.

    Για τις Πασχαλινές αποδράσεις, τα ειδικά διαμορφωμένα πακέτα διαμονής, υπόσχονται αξέχαστες στιγμές με πλούσιους παραδοσιακούς μπουφέδες, τοπικά εδέσματα, εορταστική διάθεση και έθιμα πλαισιωμένα με ζωντανή μουσική για την Κυριακή του Πάσχα. Οι επισκέπτες, μπορούν να απολαύσουν τις γιορτινές μέρες μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να επωφεληθούν από προνομιακές παροχές των ξενοδοχείων του ομίλου.

    Αττική - Για κοντινές αποδράσεις

    Το Dolce Athens Attica Riviera, στην ανατολική Αττική στη Βραυρώνα προσφέρει ένα ιδανικό σκηνικό για αξέχαστες παραθαλάσσιες διακοπές κοντά στην πόλη. Είναι το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου που άνοιξε τις πόρτες του για το 2024 – στις 4 Μαρτίου. Προσφέρει σύγχρονα και ευρύχωρα δωμάτια, bungalows και βίλες με θέα την Αθηναϊκή Ριβιέρα αλλά καιπλούσιες υπηρεσίες, εγκαταστάσεις αθλητισμού και εστιατόρια. Φέτος, οι μικροί επισκέπτες
    θα μπορούν να απολαύσουν το νέο φουσκωτό θαλάσσιο πάρκο, το μοναδικό Aquapark σε ξενοδοχείο στην Αττική.

    Το Ramada Athens Club Attica Riviera, το ανακαινισμένο 5άστερο ξενοδοχείο στη Νέα Μάκρη, αποτελεί εξαιρετική επιλογή σε κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και το αεροδρόμιο. Το ξενοδοχείο θα υποδεχτεί τη φετινή σεζόν από τις 14 Απρίλιου.

    Εύβοια – Εκδρομές με νησιώτικη αύρα

    Στο όμορφο νησί της Εύβοιας, το Eretria Hotel & Spa Resort θα καλωσορίσει τους επισκέπτες από τις 25 Απρίλιου. Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, είναι εναρμονισμένο με την καταπράσινη φύση της περιοχής και με ανεμπόδιστη θεά στον Ευβοϊκό κόλπο. Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα από την Αθήνα, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει την ξένοιαστη νησιώτικη αύρα και τις πλούσιες all-inclusive παροχές – που συμπεριλαμβάνουν, 5 εστιατόρια και μπαρ, ένα κέντρο ευεξίας και ποικίλες αθλητικές εγκαταστάσεις με σύγχρονα γήπεδα και πολλές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

    Κρήτη – Μια αυθεντική εμπειρία διακοπών

    Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Άγιο Νικόλαο, με ημερομηνία έναρξης τις 14 Απρίλιου, δίνει ζωή στη γνήσια Κρητική φιλοξενία με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και συναρπαστικών εμπειριών. Το πλήρως ανακαινισμένο συγκρότημα, παρουσιάζει νέες προτάσεις διαμονής με υπερπολυτελείς βίλες (έως και 200τμ) και οικογενειακές σουίτες, προσφέροντας συνολικά 343 πολυτελή δωμάτια, bungalows, σουίτες και βίλες. Παράλληλα, στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο οι επιλογές για παιχνίδι ξετυλίγονται στο ολοκαίνουριο waterpark – ένα από τα μεγαλύτερα της Κρήτης – με συναρπαστικές νεροτσουλήθρες, υδάτινα παιχνίδια και ένα lazy park για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Για τις πιο μικρές ηλικίες, το ξενοδοχείο προσφέρει δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία στο νέο διαμορφωμένο χώρο kids club.

    Χαλκιδική – Μοναδικές οικογενειακές στιγμές

    Το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort, στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στην Νικήτη, Χαλκιδικής ανοίγει στις 30 Απρίλιου. Ιδανικά σχεδιασμένο για πολυτελείς διακοπές, το ξενοδοχείο διακρίνεται για τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του. Διαθέτει δωμάτια και bungalows με ιδιωτικές πισίνες, τρία εστιατόρια, σπα, επτά γήπεδα και υπαίθριους χώρους γυμναστικής, αλλά και αμέτρητες δραστηριότητες ψυχαγωγίας.

    Το ολοκαίνουριο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στην Αγία Παρασκευή στην Κασσάνδρα, Χαλκιδικής, θα λειτουργήσει για δεύτερη σεζόν από την 1 Μαΐου. Τοποθετημένο σε ένα παρθένο τοπίο με κρυστάλλινα νερά και πευκοδάση, το μοναδικό αυτό συγκρότημα προσφέρει πολυτέλεια και χαλάρωση, επιτυγχάνοντας μία μοναδική ισορροπία μεταξύ ιδιωτικότητας και κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

    Νέο για φέτος, είναι το Adventure Park και το Waterpark, δύο ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για πολλές συναρπαστικές δραστηριότητες άθλησης και ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες όπως ένας πύργος αναρρίχησης, πίστες εμποδίων, mini soccer, τοξοβολία, νεροτσουλήθρες, body slide, τούνελ, παιδικές πισίνες, lazy park, υδάτινους πύργους και άλλα. Επίσης, σε συνεργασία με το World Wide Kids, μία κορυφαία εταιρία του εξωτερικού στις υπηρεσίες οικογενειακής και παιδικής φροντίδας, έχει δημιουργήσει ένα ασφαλές και περιποιητικό καταφύγιο για τους μικρότερους επισκέπτες, με άνετους χώρους, διαδραστικές ζώνες παιχνιδιού και χώρους τέχνης.

    Κως - Ένα ταξίδι με άρωμα Αιγαίου

    Μετά από ολική ανακαίνιση το Ammos Luxury Resort, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του για τη φετινή σεζόν στις 27 Απρίλιου. Το εκλεπτυσμένο ξενοδοχείο, έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο καταφύγιο πολυτέλειας και άνεσης στο μαγευτικό νησί της Κω. Τοποθετημένο σε ένα καταπράσινο τοπίο δίπλα στη θάλασσα, το θέρετρο παρουσιάζει 104 δωμάτια με μοντέρνο design, μια μεγάλη εξωτερική πισίνα, κέντρο ευεξίας, μεσογειακές γαστρονομικές προτάσεις και πλήρως εξοπλισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

    Το KoSea Boutique Hotel, στην κοσμοπολιτική Κω ξεκινά τη φετινή σεζόν από τις 14 Απρίλιου. Για όσους, αναζητούν μια παραδοσιακή νησιώτικη εμπειρία, το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο κέντρο του νησιού είναι μια ιδανική επιλογή για εξερεύνηση και χαλάρωση.

    Πασχαλινές αποδράσεις σε μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς
    Πασχαλινές αποδράσεις σε μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς
    Πασχαλινές αποδράσεις σε μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider