Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 25.3°C
    Clear

    Lefkada Luxury: Εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά την ομορφιά του Ιονίου

    Κείμενο: Travelgo Team
    Lefkada Luxury: Εκεί όπου η πολυτέλεια συναντά την ομορφιά του Ιονίου

    Ζήστε μια μοναδική εμπειρία διακοπών στη Λευκάδα.

    Η Λευκάδα είναι ένα νησί που τα έχει όλα, από σπάνιας ομορφιάς παραλίες μέχρι γραφικά ορεινά χωριά, και δεν είναι τυχαίο ότι αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας.

    Αν για τις διακοπές σας ονειρεύεστε ένα πολυτελές σπίτι με ξεχωριστό στυλ, πολλές ανέσεις και άπλετη θέα στη θάλασσα του Ιονίου, τότε οι παρακάτω βίλες της Lefkada Luxury μπορούν να γίνουν το καταφύγιό σας για να ζήσετε τη μαγεία της Λευκάδας.

    Η Lefkada Luxury είναι μια εταιρεία διαχείρισης πολυτελών ακινήτων, μια οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον ξενοδοχειακό και ταξιδιωτικό τομέα. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της εταιρείας περιλαμβάνει ήδη μερικά από τα ωραιότερα ακίνητα του νησιού που επιλέχθηκαν για να προσφέρουν μια αυθεντική πολυτελή εμπειρία.

    Επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε τρεις βίλες της Lefkada Luxury για την απόλυτη εμπειρία διακοπών στο πανέμορφο νησί του Ιονίου.

    Villa Lilaea

    travelgo.gr

    Χτισμένη στην κορυφή ενός λόφου στην κατάφυτη περιοχή Περιγιάλι, αυτή η βίλα προσφέρει εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τα Πριγκηπονήσια της Λευκάδας. Η Villa Lilaea συνδυάζει αρμονικά τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και τη κομψή διακόσμηση με την απεριόριστη θέα στο γαλάζιο, για να εμπνεύσει μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης.

    travelgo.gr

    Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως 10 άτομα και περιλαμβάνει 5 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και ενιαία κουζίνα και σαλόνι. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει πισίνα υπερχείλισης με ξαπλώστρες, στεγασμένη τραπεζαρία, ξυλόφουρνος και μπάρμπεκιου.

    Alessia Villa

    travelgo.gr

    Η Alessia Villa βρίσκεται στο χωριό Καλαμίτσι, σε κοντινή απόσταση από την πόλη της Λευκάδας, η οποία απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο. Κατηφορίζοντας τον δρόμο που βρίσκεται στη βίλα, θα φτάσετε στην πανέμορφη παραλία Κάθισμα, σε μόλις 14 λεπτά. Σκαρφαλωμένη στην κορυφή ενός λόφου με θέα το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου από τη μια πλευρά και το ορεινό εσωτερικό του νησιού από την άλλη, αυτή η πολυτελής βίλα προσφέρει στους επισκέπτες ευέλικτη διαμονή σε δύο σπίτια, άφθονο χώρο και μια ήρεμη ατμόσφαιρα.

    travelgo.gr

    Η βίλα διαθέτει συνολικά 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 άτομα. Κάθε ένα από τα δύο σπίτια έχει τις δικές του βεράντες που προσφέρουν υπέροχη θέα στη θάλασσα και το βουνό. Η πισίνα, καθώς και το jacuzzi στη βεράντα του τελευταίου ορόφου της κύριας κατοικίας, είναι ιδανικά για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης. Τέλος, η Alessia Villa διαθέτει ιδιωτικό γήπεδο τένις, το οποίο βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια.

    Villa Simi

    travelgo.gr

    Χτισμένη σε μια καταπράσινη τοποθεσία κοντά στον παραθαλάσσιο οικισμό της Νικιάνας, στην ανατολική πλευρά της Λευκάδας, η Villa Simi είναι ιδανική επιλογή για μια αξέχαστη απόδραση στο Ιόνιο. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ο εντυπωσιακός ενιαίος χώρος του τελευταίου ορόφου με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα που φτάνει μέχρι τις απέναντι ακτές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

    travelgo.gr

    Η Villa Simi μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7 άτομα και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια. Ο ενιαίος χώρος καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας οδηγεί σε μια υπέροχη βεράντα με πισίνα υπερχείλισης. Η πρόσβαση στη θάλασσα, που απέχει μόλις 50 μ. από τη βίλα, γίνεται μέσω κατηφορικού μονοπατιού και 76 σκαλοπατιών.

    Υπηρεσίες για μια αξέχαστη διαμονή

    Η εμπειρία διαμονής στις βίλες συμπληρώνεται από τις μοναδικές υπηρεσίες concierge που προσφέρει η εταιρεία Lefkada Luxury. Οι ειδικά διαμορφωμένες υπηρεσίες για τους επισκέπτες περιλαμβάνουν ιδιωτικό σεφ, ενοικίαση αυτοκινήτου, μασάζ από επαγγελματίες θεραπευτές και ιδιωτικές κρουαζιέρες με γιοτ. Με λίγα λόγια, όλα είναι φροντισμένα και σχεδιασμένα ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας στη Λευκάδα όπως τις έχετε ονειρευτεί.

    Πληροφορίες

    Λευκάδα

    Τηλ. 26450 72542, 6977477213

    [email protected]

    www.lefkadaluxury.gr

    Facebook

    Instagram

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

    Villa Lilaea
    Villa Lilaea
    Villa Lilaea
    Villa Lilaea
    Villa Lilaea
    Villa Lilaea
    Villa Lilaea
    Villa Lilaea
    Alessia Villa
    Alessia Villa
    Alessia Villa
    Alessia Villa
    Alessia Villa
    Alessia Villa
    Alessia Villa
    Alessia Villa
    Villa Simi
    Villa Simi
    Villa Simi
    Villa Simi
    Villa Simi
    Villa Simi
    Villa Simi
    Villa Simi
    gazzetta
    gazzetta insider reader insider