Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Ζωνιανά
    Mon 14.5°C
    Clear

    Διαγωνισμός: Κερδίστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς

    ΚΥΚΛΑΔΕΣ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Διαγωνισμός: Κερδίστε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς

    Το Travelgo.gr σε συνεργασία με το kythnos.tv και τη Zante Ferries σας προσφέρουν 5 διπλά εισιτήρια (μετ’ επιστροφής και με το ΙΧ σας), για όποιον προορισμό επιθυμείτε, από τα δρομολόγια που εκτελούν τα πλοία της εταιρείας!

    Είστε κι εσείς σαν εμάς που κλείνουμε εισιτήρια την τελευταία στιγμή και μπαίνετε οριακά στο πλοίο 5 λεπτά πριν σαλπάρει; Σας έχουμε τη λύση. Δωρεάν εισιτήριο με τις γραμμές Zante Ferries για φανταστικούς καλοκαιρινούς προορισμούς που θα διαβάσετε παρακάτω. Αλλά σας παρακαλούμε, κάντε κάτι με τους χρόνους σας μη χάσετε και τα δωρεάν! Πάρτε μέρος τώρα στον διαγωνισμό και κερδίστε.

    Η Zante Ferries σας ταξιδεύει με άνεση, ασφάλεια και αξιοπιστία στις Δυτικές Κυκλάδες με το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο της “Διονύσιος Σολωμός” από το λιμάνι του Πειραιά και στη Σαμοθράκη και τη Λήμνο, με το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο της “Αδαμάντιος Κοραής” από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Μπορείτε να κλείσετε άμεσα το εισιτήριό σας κάνοντας online κράτηση μέσα από το site εύκολα και γρήγορα.

    Μια γρήγορη καταγραφή των προορισμών που εξυπηρετεί η Zante Ferries για να ξέρετε πού μπορεί να είναι ο επόμενος προορισμός σας και έπειτα να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του travelgo.gr στο Instagram, ο οποίος σε συνεργασία με το Kythnos Tv και τη Zante Ferries χαρίζει σε 5 τυχερούς διπλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια με αμάξι (ναι σωστά διαβάσετε) για τις πιο ευχάριστες και budget friendly καλοκαιρινές διακοπές.

    ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ZANTE FERRIES

    Από τον Πειραιά

    - Κύθνος

    - Σέριφος

    - Σίφνος

    - Μήλος

    - Κίμωλος

    - Φολέγανδρος

    - Σίκινος

    - Ίος

    - Σαντορίνη

    Από Αλεξανδρούπολη

    - Σαμοθράκη

    - Λήμνος

    Μπείτε τώρα στην κλήρωση και κερδίστε ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια από τη ZANTE FERRIES!

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider