Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 26.8°C
    Clear

    Γνήσιον: Το νέο στέκι για καλό σουβλάκι στην Ερμούπολη

    Κείμενο: Travelgo Team
    Γνήσιον: Το νέο στέκι για καλό σουβλάκι στην Ερμούπολη

    Must στάση για ποιοτικό σουβλάκι στην καρδιά της Ερμούπολης.

    Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα νόστιμο, ζουμερό σουβλάκι; Το εθνικό μας «φαγητό του δρόμου» είναι πάντα μια ακαταμάχητη πρόταση. Ειδικά όταν είναι φτιαγμένο με ποιοτικά και αγνά υλικά, τότε μιλάμε για αξία ανεκτίμητη.

    Κάνοντας τη βόλτα σας στην Ερμούπολη, στον πεζόδρομο της Πρωτοπαπαδάκη, μην παραλείψετε μια στάση στο Γνήσιον Σουβλάκι Εν Ερμουπόλει. Αυτό το νέο γευστικό στέκι στην καρδιά της πόλης έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις γνήσιες γεύσεις του και το πραγματικά νόστιμο σουβλάκι του.

    Γνήσιον Ερμούπολη
    Γνήσιον Ερμούπολη

    Εδώ υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα. Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε, σας προτείνουμε το τυλιχτό (σε πίτα καλαμποκιού) με σουβλάκι κοτόπουλο ή χοιρινό, αλλά και το κεμπάπ (απλό ή γεμιστό με Philadelphia) και το συριανό λουκάνικο που έχουν πολλούς φανατικούς οπαδούς.

    travelgo.gr

    Επίσης, ο vegan γύρος είναι μια ξεχωριστή πρόταση του μαγαζιού που αξίζει να δοκιμάσετε!

    Δροσερές σαλάτες, λαχταριστές σκεπαστές, τορτίγιες, σάντουιτς, hot dogs, καθώς και πλούσιες μερίδες ζουμερών κρεατικών, όπως μπριζολάκι χοιρινό και πανσετάκι, συμπληρώνουν τον κατάλογο.

    Γνήσιον
    Γνήσιον

    Όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε και επί τόπου, στα εξωτερικά τραπεζάκια.

    Το Γνήσιον είναι μια γευστική στάση που πρέπει να κάνετε όταν βρεθείτε στη Σύρο. Ό,τι κι αν επιλέξετε να δοκιμάσετε, το μόνο βέβαιο είναι πως θα επιστρέψετε σύντομα.

    Πληροφορίες

    Πρωτοπαπαδάκη 1, Ερμούπολη, Σύρος

    Τηλ. 22810 88431

    [email protected]

    Facebook

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider