Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Ζωνιανά
    Mon 21.6°C
    Clouds

    Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού αποκτούν άλλο νόημα στο Isla Brown Corinthia

    Κείμενο: Γιάννης Μπαϊρακτάρης
    Τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού αποκτούν άλλο νόημα στο Isla Brown Corinthia

    Η καλύτερη καλοκαιρινή απόδραση βρίσκεται μόλις 50 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας.

    Η ζέστη στην Αθήνα το καλοκαίρι είναι ανυπόφορη. Από την πρώτη ημέρα του Ιουνίου αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για την άδεια του Αυγούστου, όμως φαίνεται απίστευτα μεγάλο το χρονικό διάστημα μέχρι τότε. Ο χρόνος μοιάζει ατελείωτος και ψάχνουμε διακαώς μια λύση. Μια μικρή απόδραση, η οποία θα γεμίσει τις μπαταρίες μας και θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση και το κίνητρο για να συνεχίσουμε. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα φανταστικό resort, το οποίο είναι ικανό να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για ένα μαγικό Σαββατοκύριακο σε απόσταση μόλις 50 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας;

    Ο λόγος για το Isla Brown Corinthia, το πρώτο πεντάστερο design resort της Brown Hotels στην Ελλάδα, το οποίο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό μόλις πέρυσι το καλοκαίρι. Σε προνομιακή θέση μπροστά στη θάλασσα, με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική ταυτότητα, υπόσχεται μια ολοκληρωμένη και πολυτελή απόδραση για οικογένειες και ζευγάρια.

    Η απόδραση που έχουμε ανάγκη

    travelgo.gr

    Χωρίς να το πολυσκεφτώ, μια συνηθισμένη Παρασκευή αμέσως μετά το γραφείο μπήκα στο αμάξι και έβαλα στο GPS το Isla Brown Corinthia. Μπορεί η Κηφισίας και η Μεσογείων να βούλιαζαν από κίνηση εκείνη τη στιγμή, ωστόσο μέσω Αττικής Οδού ο καλοκαιρινός παράδεισος που αναζητούσα έδειχνε πως απέχει μόλις 50 λεπτά.

    Και όντως σε περίπου τρία τέταρτα βρισκόμουν ήδη στο πάρκινγκ του resort στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, λίγο πριν την Κόρινθο. Δεν υπάρχει περίπτωση να το προσπεράσεις. Η πρωτότυπη, καμπυλωτή αρχιτεκτονική του άλλωστε έχει την υπογραφή των Elastic Architects, ενώ πρόσφατα κατέκτησε το χρυσό βραβείο, International Design Award (IDA) 2022, μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις παγκοσμίως στον χώρο της αρχιτεκτονικής.

    travelgo.gr

    Διαθέτει 166 πολυτελή δωμάτια, πισίνες, εστιατόρια παραδοσιακής αλλά και μοντέρνας γαστρονομίας, μπαρ και spa, καθώς και υποδομές για θαλάσσια σπορ. Επομένως, είναι σίγουρο πως είτε ταξιδέψετε εκεί για δύο, τρεις ή περισσότερες ημέρες, δεν γίνεται με τίποτα να βαρεθείτε.

    Ένα δωμάτιο που αξίζει πολλά Instagram Stories

    travelgo.gr

    Από τα πρώτα πράγματα που προσέχω σε κάθε ξενοδοχείο που επισκέπτομαι είναι η αισθητική και η άνεση που προσφέρουν τα δωμάτια του. Στο Isla Brown Corinthia, λοιπόν, βρήκα μια πανέμορφη, εξαιρετικά διακοσμημένη, ευρύχωρη σουίτα, στην οποία υπήρχε ένα τεράστιο σαλόνι με γωνιακό καναπέ, υπερσύγχρονο μπάνιο, ένα αρκετά χρήσιμο WC, αλλά και ένα ονειρικό υπνοδωμάτιο με ένα φανταστικό κρεβάτι και με μια πολυτελή μπανιέρα στο πλάι του.

    Όσο για τη θέα από το μπαλκόνι; Αυτό δεν περιγράφεται εύκολα με λέξεις. Εκτός του ότι μπορείς να θαυμάσεις τον υπέροχο κήπο και τις πισίνες του resort, το μάτι του θα χορτάσει από το μπλε της θάλασσας και του ουρανού. Το σίγουρο είναι ότι από εδώ θα βγάλετε τα πιο μοναδικά Instagram Stories.

    Μια ολοκληρωμένη εμπειρία για όλους

    Η διαμονή μου στο Isla Brown Corinthia περιελάμβανε ξεκούραση, φαγητό, βουτιές στην πισίνα και τη θάλασσα, ευφάνταστα κοκτέιλ, καθώς και βόλτα με σκάφος. Ειδικά το τελευταίο δεν θα πρέπει με τίποτα να λείψει από την λίστα των to do πραγμάτων σας, μιας και η έμπειρη ομάδα των Blue Stories θα σας ξεναγήσει σε ακατοίκητα πανέμορφα συμπλέγματα νησιών, όπως οι Οβριοί και τα Διαπόρια, τα οποία βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση.

    Παράλληλα, το ξενοδοχείο προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους, καθώς στην υπέροχη παραλία που βρίσκεται μπροστά του θα βρείτε έναν υδάτινο στίβο μάχης για ατελείωτη διασκέδαση και παιχνίδι στο νερό, καθώς και watersports που θα σας κάνουν να γελάσετε και να ζήσετε τη στιγμή στο έπακρο.

    Αξίζεις επίσης να σημειωθεί πως η νέα προσθήκη του ξενοδοχείου θα απογειώσει την εμπειρία σας, καθώς έχει στηθεί ένα μοναδικό υδάτινο rooftop 550 τμ. με θέα 360 μοιρών στον υψηλότερο όροφο, μετατρέποντας το σκηνικό σε καλοκαιρινό παράδεισο. Τέλος, το Isla Brown Corinthia αποτελεί και έναν προνομιακό προορισμό για συνέδρια, με χώρο 550 τ.μ. που μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε είδους επιχειρηματική και κοινωνική εκδήλωση.

    Ο προορισμός που θα θες να επιστρέψεις

    travelgo.gr

    Το Isla Brown Corinthia, με τα πολυτελή του δωμάτια, τις πισίνες, τα εστιατόρια και το σπα, φέρνει νέα πνοή στην περιοχή και εγγυάται ποιοτικές εμπειρίες διακοπών, με στόχο να αποτελέσει ένα καταφύγιο φιλοξενίας υψηλής αισθητικής, με προσεγμένη αλλά και προσιτή πολυτέλεια. Η ομάδα των Brown Hotels έχει επιμεληθεί μια σειρά από εμπειρίες που αποπνέουν χαλάρωση, ποιότητα και διακριτικότητα για οικογένειες και ζευγάρια που επιθυμούν να βιώσουν ξεχωριστές διακοπές σε νησιωτικό σκηνικό, μόλις 50΄από την Αθήνα αλλά και εύκολη πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο της ηπειρωτικής χώρας.

    Είναι, λοιπόν, σίγουρο πως μετά την πρώτη σας επίσκεψη εκεί, θα μετράτε αντίστροφα μέχρι την επόμενη. Μάλιστα, το ξενοδοχείο προσφέρει ειδικές τιμές για κρατήσεις όλο το χρόνο, καθώς και long stay offers!

    Πότε είπαμε επιστρέφουμε στο Isla Brown Corinthia;

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider