Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 32.1°C
    Clouds

    Τα Τρία Αδέρφια: Σταθερή αξία για σπιτικό φαγητό στην Πλάκα Νάξου

    Κείμενο: Travelgo Team
    Τα Τρία Αδέρφια: Σταθερή αξία για σπιτικό φαγητό στην Πλάκα Νάξου

    Μια ταβέρνα με παραδοσιακές, σπιτικές γεύσεις πάνω στο κύμα.

    Η ταβέρνα «Τα Τρία Αδέρφια» βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Νάξου, την Πλάκα και αποτελεί ιδανική επιλογή για ποιοτικό φαγητό σε ένα πραγματικά χαλαρωτικό περιβάλλον, πάνω στο κύμα.

    H ιστορία αυτής της ταβέρνας ξεκινά πριν από πολλά χρόνια, όταν η οικογένεια μαγείρευε καθημερινά νόστιμα φαγάκια και έψηνε ντόπια κρέατα και θαλασσινά, έξω στην αυλή. Από τα τραπέζια της πέρασαν αρκετές διάσημες προσωπικότητες που επισκέφθηκαν το νησί.

    travelgo.gr

    Σήμερα, η ταβέρνα «Τα Τρία Αδέρφια» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που προσφέρει ντόπια φρέσκα κρέατα και προϊόντα, δικής τους παραγωγής.

    Μετά το μπάνιο σας στην αμμουδερή παραλία, πιάστε τραπέζι δίπλα στη θάλασσα για να δοκιμάσετε παραδοσιακά και σπιτικά μαγειρεμένα πιάτα σε χορταστικές μερίδες. Στο μενού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία πιάτων για όλα τα γούστα, από μαγειρευτά μέχρι ψάρια και θαλασσινά. Όλα νόστιμα και φρεσκομαγειρεμένα.

    travelgo.gr

    Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το σαγανάκι με γραβιέρα Νάξου, τον παραδοσιακό καλόγερο (μελιτζάνα φούρνου με κιμά, ξινομυζήθρα, ντομάτα και γραβιέρα Νάξου) και το μοσχαρίσιο μπιφτέκι γεμιστό με γραβιέρα Νάξου και ντομάτα.

    Στα συν του μαγαζιού το ευγενικό και γρήγορο σέρβις.

    travelgo.gr

    Η υπέροχη τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, οι σπιτικές γεύσεις και η φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα θα σας κάνουν να ανανεώσετε το ραντεβού σας με «Τα Τρία Αδέρφια».

    travelgo.gr

    Πληροφορίες

    Παραλία Πλάκας, Νάξος

    Τηλ. 22850 41571

    [email protected]

    www.3brothershotel.gr/el/naxos-restaurant

    Facebook

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider