Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 25.4°C
    Clear

    Ζήστε τη μαγεία των εορτών στο Alkyon Resort Hotel & Spa

    Κείμενο: Travelgo Team
    Ζήστε τη μαγεία των εορτών στο Alkyon Resort Hotel & Spa

    Για αξέχαστες γιορτινές στιγμές σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ασύγκριτη φιλοξενία στο Βραχάτι Κορινθίας

    Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa, στο Βραχάτι Κορινθίας, επιφυλάσσει για τους επισκέπτες του το πιο ζεστό καλωσόρισμα με ένα εορταστικό πακέτο για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα.

    Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ασύγκριτη φιλοξενία, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη διαμονή σας στα ευρύχωρα δωμάτια και τις πολυτελείς σουίτες, να αποκτήστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες στο Sky Βar Restaurant, να διασκεδάστε με το εορταστικό πρόγραμμα και να ανανεωθείτε στο βραβευμένο Spa Center.

    travelgo.gr

    H εορταστική προσφορά του Alkyon ισχύει από 23/12/2021 έως 06/01/2022, με ελάχιστη παραμονή 2 διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει:

    • Μελομακάρονα και κουραμπιέδες από τον Pastry Chef
    • Ημιδιατροφή: Πρωινό και Δείπνο από πλούσιους γιορτινούς μπουφέδες
    • Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν με ορχήστρα
    travelgo.gr
    • Πρωτοχρονιάτικη πίτα και για τον τυχερό, δώρο: Διήμερη διαμονή σε Junior Suite (μία διανυκτέρευση) για 2 άτομα με πρωινό και δείπνο και στο Spa Center, Relax massage, Hammam, Jacuzzi & Sauna
    • Αίθουσα για χαρτί και επιτραπέζια παιχνίδια
    • Ψυχαγωγικό πρόγραμμα παιδικής απασχόλησης

    Spa Center

    travelgo.gr
    • Δωρεάν χρήση εσωτερικής πισίνας και γυμναστηρίου
    • 15% έκπτωση στις a la carte θεραπείες του Spa Center
    • Δωρεάν χρήση χαμάμ, σάουνας και Jacuzzi, για τους διαμένοντες σε Junior Suite

    Kids Club

    travelgo.gr
    • Δημιουργική παιδική απασχόληση
    • Απασχόληση κατά τη διάρκεια του Ρεβεγιόν
    • Εσωτερικός παιδότοπος
    • Καταπράσινο πάρκο με παιδική χαρά
    • Ποδήλατα
    • Ηλεκτρονικά παιγνίδια
    • Πινγκ - πονγκ και ποδοσφαιράκι
    • Γήπεδο βόλεϊ και μπάσκετ

    Family Care - Παιδικές εκπτώσεις

    travelgo.gr
    • ΔΩΡΕΑΝ ένα παιδί έως 12 ετών (standard /executive/Junior suite)
    • ΔΩΡΕΑΝ 2o παιδί έως 4 ετών (Junior suite)
    • ΔΩΡΕΑΝ Baby cot σε όλους τους τύπους δωματίων


    Ενδεικτική τιμή διαμονής κατ' άτομο σε δίκλινο standard: από €63 ανά διανυκτέρευση (Ρεβεγιόν με €30/άτομο).

    travelgo.gr

    Για περισσότερεςπληροφορίες/κρατήσεις

    www.alkyonhotel.gr

    Στο ξενοδοχείο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα για την πιστή εφαρμογή των οδηγιών του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

    Για τη διαμονή στο ξενοδοχείο απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης ή rapid test όπως ορίζει ο νόμος.

    Λίγα λόγια για το Alkyon Hotel Resort & Spa

    Το ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας και λειτουργεί όλο το χρόνο. Χτισμένο μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

    travelgo.gr

    Μουσικές βραδιές κάθε Σάββατο, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, εντυπωσιακά αίθρια, εσωτερικοί και εξωτερικοί παιδότοποι, μαγευτικές πισίνες, εξαιρετική μεσογειακή κουζίνα για κάθε γούστο, πιστοποιημένο ελληνικό πρωινό Κορινθίας και προσιτές τιμές, μετατρέπουν το Alkyon σε ένα μικρό παράδεισο για μικρούς και μεγάλους.

    Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας Spa Center του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης και αναζωογόνησης. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 4 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

    travelgo.gr

    Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι συνεδριακοί χώροι συνολικού εμβαδού 1.700 τ.μ., με πέντε κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή σύσκεψη 10 ατόμων έως μια εκδήλωση 1.100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

    travelgo.gr

    Η προνομιακή θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa, σε απόσταση μιας ώρας από την Αθήνα, δίπλα σε αξιόλογους αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς χώρους και τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Βραχατίου, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους όλες τις εποχές του χρόνου.

    Χιλιομετρικές αποστάσεις από το ξενοδοχείο: Αρχαία Κόρινθος 10 χλμ. - Ακροκόρινθος 14 χλμ. - Κέντρο Ιστορίας και Επιστήμης «Γραμμή του Χρόνου» 17 χλμ. - Νεμέα 27 χλμ. - Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας 47 χλμ. - Ορεινή Κορινθία 50 χλμ. - Αρχαία Επίδαυρος 67 χλμ. - Αρχαίες Μυκήνες 79 χλμ.

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider