Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 26.2°C
    Clear

    Τα νέα πεντάστερα ξενοδοχεία που ανοίγουν τις πύλες τους στην Ελλάδα

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Τα νέα πεντάστερα ξενοδοχεία που ανοίγουν τις πύλες τους στην Ελλάδα

    Μεγάλες αλυσίδες ενισχύουν το αποτύπωμα τους την ίδια στιγμή που και οι εγχώριες ξενοδοχειακές αλυσίδες προσθέτουν νέα ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό τους.

    Αύξηση των πολυτελών μονάδων, διεύρυνση της παρουσίας των διεθνών μπραντ και νέες επενδυτικές συμφωνίες χαρακτηρίζουν το τελευταίο διάστημα το ξενοδοχειακό τοπίο της χώρας. Η αύξηση των τουριστικών ροών δε, σε συνδυασμό με τη δημοφιλία που κερδίζει η χώρα ως τουριστικός επενδυτικός προορισμός προοικονομούν ότι το μομέντουμ θα συνεχιστεί.

    Να θυμίσουμε ότι ήδη το πρώτο τετράμηνο του έτους ο τουρισμός δείχνει να κατακτά νέα ιστορικά υψηλά, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τις ήδη ικανοποιητικές επιδόσεις της «χαμηλής» κατά το παρελθόν χειμερινής σεζόν. Παράλληλα η Αθήνα περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στο top 10 των ευρωπαϊκών πόλεων με το υψηλότερο ενδιαφέρον για ξενοδοχειακές επενδύσεις στην Ευρώπη το 2024, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της διεθνούς εταιρείας συμβούλων ακινήτων CBRE.

    travelgo.gr
    Πηγή: Numo Ierapetra Beach Resort Crete, Curio Collection by Hilton

    Ήδη μάλιστα, από την πρώιμη έναρξη της θερινής σεζόν, νέες πολυτελείς μονάδες φιλοδοξούν να υποδεχτούν τους επισκέπτες των κατά τόπους προορισμών.

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider