Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sun 20.1°C
    Clear

    Μια ματιά στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Μια ματιά στο μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

    Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου βρίσκεται στη Μαλαισία και έχει συνολικά 7.351 δωμάτια.

    Το First World Hotel είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο - οι δομές του χωρίζονται σε δύο κτίρια, ενώ υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία και για το μεγαλύτερο ξενοδοχείο που απλώνεται σε ένα κτίριο - και εντυπωσιάζει με τις παροχές του. Βρίσκεται στη Μαλαισία και έχει συνολικά 7.351 δωμάτια, που μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους από 14.000 επισκέπτες σε full σεζόν.

    Το ξενοδοχείο αποτελείται από 28 ορόφους και υπάρχουν δωμάτια διαφόρων κατηγοριών, από απλά σε εξαιρετικά πολυτελή, που προσφέρουν μεγάλες ανέσεις.

    travelgo.gr
    Πηγή: Resorts World Genting - First World Hotel

    Πλην του μεγέθους του, που το καθιστά μοναδικό, ξεχωρίζει και με την αισθητική του και έχει λάβει το ψευδώνυμο «Λας Βέγκας της Ασίας». Χαρακτηριστικό πως οι εξωτερικοί του χώροι είναι βαμμένοι στα χρώματα του ουράνιου τόξου.

    Άνοιξε τις πόρτες του το 2001, με μόνο έναν πύργο, και έλαβε τον τίτλο του μεγαλύτερου ξενοδοχείου στον κόσμο από το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, μετά την ανοικοδόμηση και του δεύτερου τμήματός του.

    Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πληθώρα γευστικών επιλογών, να κάνουν βόλτες σε ένα εμπορικό κέντρο, αλλά και να επισκεφτούν ένα εσωτερικό θεματικό πάρκο.

    Και παρότι στη Μαλαισία ο τζόγος είναι παράνομος, υπάρχει στο ξενοδοχείο και καζίνο όπου επιτρέπονται τα τυχερά παιχνίδια. Επίσης, περιλαμβάνονται πίστα bowling, σινεμά και εσωτερική πισίνα.

    Οι πελάτες δηλώνουν πως συχνά υπάρχει συνωστισμός, αλλά γενικώς απολαμβάνουν τις ημέρες τους στο κατάλυμα.

    Πηγή: Reader.gr

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider