Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Πάρος
    Sat 19.1°C
    Clouds

    Tα 5 νέα ελληνικά ξενοδοχεία που θα «μαγέψουν» φέτος

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Tα 5 νέα ελληνικά ξενοδοχεία που θα «μαγέψουν» φέτος

    Από τις Κυκλάδες μέχρι την Αθηναϊκή Ριβιέρα, αυτά είναι τα πιο συναρπαστικά νέα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν φέτος στην Ελλάδα.

    Μετά από το ιστορικό 2023, η Ελλάδα κατευθύνεται ολοταχώς προς ένα ακόμη «χρυσό» καλοκαίρι με ρεκόρ εισπράξεων, μετατρέποντας το φετινό τουριστικό έτος ως το καλύτερο στα χρονικά όπως εκτιμά το Bloomberg. Το αμερικανικό πρακτορείο συγκέντρωσε σε μια λίστα τα πιο συναρπαστικά νέα ξενοδοχεία που θα ανοίξουν φέτος στην Ελλάδα, σε μέρη λιγότερο γνωστά για τους ξένους ταξιδιώτες. Το κάθε ένα ανεβάζει τον πήχη της καλοπέρασης, προσφέροντας μοναδικές απολαύσεις. Ακολουθεί το Top 5 του Bloomberg.

    1) Odera, Τήνος

    travelgo.gr
    Πηγή: Odera Tinos

    Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την παλιά πόλη, το Odera που ανοίγει τις πύλες του τον Μάιο, θα αποτελείται από 77 δωμάτια με ασβεστολιθικούς τοίχους και οροφές με ξύλινα δοκάρια, και εύκολη πρόσβαση για κολύμπι σε πισίνα, ενώ διαθέτει και ένα μικρό σπα. Ταυτόχρονα, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν και ένα μασάζ στην ιδιωτική παραλία αλλά και να νοικιάσουν το σκάφος του ξενοδοχείου για να ταξιδέψουν κατά μήκος της ακτής του νησιού.

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider