Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Thu 23.1°C
    Clouds

    7 tips για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    7 tips για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

    Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν να βρίσκεις φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

    Σίγουρα θα έχεις παρακολουθήσει πολλές φορές αυτά τα βιντεάκια στο TikTok με τα απαραίτητα tips για να βρίσκεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή για να ανακαλύψεις ξαφνικά πτήσεις σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

    Όλα επηρεάζονται από το πότε θέλεις να ταξιδέψεις, σε ποια περιοχή, σε ποια περίοδο και πολλούς ακόμη παράγοντες. Ξέρουμε, κάποιες φορές η αναζήτηση φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων μπορεί να είναι κυριολεκτικά μια τρέλα και η παρακολούθηση των προσφορών ή των newsletters των αεροπορικών εταιρειών μπορεί να μοιάζει με δουλειά πλήρους απασχόλησης.

    Αυτά τα tips θα κάνουν πιθανόν τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη και θα σε βοηθήσουν να βρίσκεις φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια.

    # Κλείσε τα εισιτήρια και ταξίδεψε μεσοβδόμαδα

    Η ζήτηση και οι τιμές των αεροπορικών εισιτήριων κορυφώνονται τα Σαββατοκύριακα, ενώ η Τρίτη και η Τετάρτη είναι συνήθως οι φθηνότερες ημέρες για να ταξιδέψεις. Το ιδανικό είναι να συγκρίνεις τις τιμές όλου του μήνα πριν κλείσεις το οτιδήποτε. Οι περισσότεροι ιστότοποι αεροπορικών εταιρειών έχουν ένα ημερολόγιο με τους ημερήσιους ναύλους όταν κάνεις αναζήτηση, καθιστώντας εύκολο τον εντοπισμό των φθηνών ημερών για να ταξιδέψεις.

    Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider