Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 26.8°C
    Clear

    Αυτές είναι οι καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας του κόσμου

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Αυτές είναι οι καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας του κόσμου

    Το Condé Nast Traveler ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την αγαπημένη τους εταιρεία κρουαζιέρας βαθμολογώντας το service, το φαγητό και τη διαμονή.

    Με ένα μαρτίνι στο χέρι κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα από το κατάστρωμα ενός πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου. Σταματήστε να ονειρεύεστε, ελάτε να δούμε μαζί τις καλύτερες εταιρείες κρουαζιέρας του κόσμου για το 2023 και οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας.

    Έρευνα του ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler αποκάλυψε ότι από το 47% των αναγνωστών που δήλωσαν ότι θα ενδιαφερόταν για μια κρουαζιέρα, μόνο το 27% πραγματοποίησε ένα τέτοιο ταξίδι πέρυσι. Παρόλα αυτά, μια πρόσφατη έκθεση από την Cruise Lines International Association τονίζει πως οι κρουαζιέρες είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στον τουρισμό.

    Το Condé Nast Traveler προχώρησε σε μια δίμηνη έρευνα, όπου και ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την αγαπημένη τους εταιρεία κρουαζιέρας βαθμολογώντας το service, τη διατροφή και τη διαμονή. Με άριστα το 100, οι αναγνώστες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν δύο κατηγορίες πλοίων, τα mega πλοία με περισσότερους από 4.000 επιβάτες και τα μεγάλα πλοία με 2.500 έως 4.000 επιβάτες.

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider