Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 25.4°C
    Clear

    Έρευνα: Στην Ελλάδα βρίσκονται τα ομορφότερα σπίτια του κόσμου

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Έρευνα: Στην Ελλάδα βρίσκονται τα ομορφότερα σπίτια του κόσμου

    Αντίθετα με όσα πιστεύουμε εμείς που κατοικούμε στην Ελλάδα περί αισθητικής, μια πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει πως τα ομορφότερα σπίτια του κόσμου βρίσκονται στη χώρα μας.

    Μπορεί για τους περισσότερους από εμάς που κατοικούμε σε μια τυπική αθηναϊκή πολυκατοικία με θέα στο… μπαλκόνι των απέναντι, η είδηση να ξενίζει, όμως έρευνα αποκαλύπτει πως τα ομορφότερα σπίτια του κόσμου βρίσκονται στην Ελλάδα.

    Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το site σύγκρισης ακινήτων GetAgent, όπου με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, οι 30 συμμετέχοντες είδαν εικόνες από 60 διαφορετικά στυλ σπιτιών σε όλο τον κόσμο με σκοπό να καταγραφούν οι αντιδράσεις των ματιών τους. Οι φωτογραφίες εκείνες που κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν το βλέμμα για μεγαλύτερο διάστημα ήταν και εκείνες που απεικόνιζαν σπίτια υψηλής αισθητικής που, σύμφωνα με τους αναλυτές ακινήτων, αποτελούν και τα ακίνητα υψηλότερης αξίας.

    Και αντίθετα με όσα πιστεύουμε εμείς που κατοικούμε στην Ελλάδα περί αισθητικής, η χώρα μας κατέκτησε την πρωτιά στην κατάταξη καθώς συγκέντρωσε 79,5 βαθμούς!

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider