Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Mon 20.5°C
    Clear

    Αυτά είναι τα πιο όμορφα ταχυδρομεία στον κόσμο

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Αυτά είναι τα πιο όμορφα ταχυδρομεία στον κόσμο

    H Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείου, η οποία καθιερώθηκε το 1969 και είναι πάντα η 9η Οκτώβρη κάθε έτους, είναι μια αφορμή για να δούμε τα πιο όμορφα ταχυδρομεία ανά τον κόσμο, όπως τα κατέγραψε το Architectural Digest.

    Κάθε χρόνο διακινούνται 436 δισεκατομμύρια γράμματα και αντικείμενα από τα 660.000 δημόσια ταχυδρομικά γραφεία σε όλο τον κόσμο - ή και από drones, πλέον - τα οποία απασχολούν 5.000.000 υπαλλήλους. H Παγκόσμια Ημέρα Ταχυδρομείου, η οποία καθιερώθηκε το 1969 και είναι πάντα η 9η Οκτώβρη κάθε έτους (ημέρα που ιδρύθηκε η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση, το 1874), είναι μια αφορμή για να δούμε τα πιο όμορφα ταχυδρομεία ανά τον κόσμο, όπως τα κατέγραψε το Architectural Digest.

    Πώς ορίζεται όμως η ομορφιά σε ένα ταχυδρομείο; Με απλά λόγια, είναι η δυνατότητα που δίνει διαχρονικά, σε ανθρώπους να παραμένουν συνδεδεμένοι ανά τον κόσμο, με ή χωρίς ίντερνετ. Αρκεί μόνο ένας φάκελος κι ένα στυλό.

    Επίσης, είναι κι εκείνα τα κτίρια ταχυδρομείων που μοιάζουν με βασιλικές κατοικίες ή στεγάζονται σε πραγματικά παλάτια. Ας δούμε τα πιο όμορφα ταχυδρομεία ανά τον κόσμο.

    Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider