Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sun 16.1°C
    Clear

    4 παραλίες στην Αττική για φθινοπωρινά μπάνια χωρίς κόσμο

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    4 παραλίες στην Αττική για φθινοπωρινά μπάνια χωρίς κόσμο

    Αυτές οι παραλίες της Αττικής είναι ιδανικές για απολαυστικές φθινοπωρινές βουτιές χωρίς πολύ κόσμο.

    Μπορεί να είναι Σεπτέμβριος όμως η ζέστη παραμένει και είναι ευκαιρία για μπάνιο σε παραλίες στην Αττική. Και μπορεί όλοι οι Αθηναίοι να σκέφτονται το ίδιο και οι «γνωστές» ακτές να είναι πήχτρα, όμως υπάρχουν παραλίες «θησαυρός» και δεν θυμίζουν με τίποτα τις συνηθισμένες παραλίες που ξέρουμε στην Αττική.

    Χάρακας

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Αυτή η παραλία είναι προς το Σούνιο, είναι γεμάτη άμμο και όχι βράχια, με πολύ καθαρά νερά. Είναι κατάλληλη για όλους, ακόμα και οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς διαθέτει ρηχά νερά για ένα ασφαλές μπάνιο.

    Αγία Μαρίνα

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Είναι σαν ένας κρυμμένος θησαυρός της Αττικής καθώς είναι πεντακάθαρη και έχει πολύ ησυχία, ειδικά τις πρωινές ώρες. Βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου και δεν είναι πάνω από μισό χιλιόμετρο μακριά από την αντίστοιχη εκκλησία.

    Λιμανάκια

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Είναι η ιδανική επιλογή για μπάνιο στην Αττική και βρίσκεται λίγο μετά τη Βάρκιζα. Είναι γεμάτη βράχους και πανέμορφη σε σημείο που ξεχνάς ότι είσαι στην Αττική, μιας και σου δίνει την αίσθηση εξωτικού νησιού. Αν και έχει συνήθως κόσμο, έχει και μερικά σημεία για πιο ήρεμο μπάνιο.

    Ερωτοσπηλιά

    travelgo.gr
    Πηγή: Shutterstock

    Αν θέλετε ήρεμο μπάνιο και επιλέξετε να πάτε στην Ερωτοσπηλιά του Πόρτο Ράφτη, είναι καλύτερο να πάτε καθημερινή γιατί το Σαββατοκύριακο γίνεται ο χαμός. Έχει καθαρά νερά και είναι πολύ όμορφη.

    Πηγή: Reader.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider