Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 25.4°C
    Clear

    Αυτό είναι το νέο κρουαζιερόπλοιο της Disney που έρχεται στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Αυτό είναι το νέο κρουαζιερόπλοιο της Disney που έρχεται στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι

    Το The Disney Treasure, το νέο κρουαζιερόπλοιο της Disney, ετοιμάζεται να σαλπάρει τον φετινό χειμώνα. Μάλιστα, το θεματικό πλοίο του Μίκυ και της παρέας του θα επισκεφθεί και την Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι, ρίχνοντας άγκυρα σε Μύκονο, Σαντορίνη και Χανιά.

    Θεωρείται ως το πιο ευτυχισμένο μέρος στη Γη. Ο λόγος για την Disneyland, αυτόν τον μαγικό κόσμο με οικοδεσπότη τον Μίκυ Μάους, το πιο διάσημο ποντίκι του πλανήτη, που καθημερινά υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι γεμάτο φαντασία και παιχνίδι. Μέχρι τώρα όποιος ήθελε να ζήσει από κοντά αυτή την εμπειρία ήταν αναγκασμένος να ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι ή τη Φλόριντα στις ΗΠΑ. Ωστόσο, από τον προσεχή Δεκέμβριο θα μπορεί να συναντήσει όλους τους αγαπημένους του χαρακτήρες και εν πλω.

    Πώς θα γίνει αυτό; Βγάζοντας απλά ένα εισιτήριο για το The Disney Treasure, το νέο κρουαζιερόπλοιο της Disney, που ετοιμάζεται να σαλπάρει τον φετινό χειμώνα. Με αφετηρία το λιμάνι Κανάβεραλ της Φλόριντα, το πλοίο θα ξεκινήσει το παρθενικό του ταξίδι τον ερχόμενο Δεκέμβριο με μια κρουαζιέρα επτά ημερών στην Καραϊβική και στη συνέχεια θα δέσει σε πολλά ακόμη λιμάνια του κόσμου.

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider