Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Πάρος
    Sat 18.3°C
    Clear

    Ένα ελληνικό ξενοδοχείο στη λίστα με τα πιο πολυτελή στον κόσμο

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Ένα ελληνικό ξενοδοχείο στη λίστα με τα πιο πολυτελή στον κόσμο

    Από τη Σρι Λανκα ως το Λονδίνο και από την Πολυνησία ως τις Κυκλάδες, αυτά είναι τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Ποια είναι η ελληνική εκπροσώπηση στη λίστα.

    To περιοδικό Robb Report, μια έκδοση που ειδικεύεται στην αναζήτηση της πολυτέλειας, εξέδωσε λίστα με τα 50 καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και ένα από τη χώρα μας. Παρακάτω παρουσιάζουμε ένα πειστικό δείγμα από τη σχετική λίστα.

    Claridge's, Λονδίνο

    Προσκυνούν την κουζίνα του σελέμπριτι όπως ο Μικ Τζάγκερ. Το λάτρευε και η Βασίλισσα Ελισάβετ. Λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1812, πρόσφατα άνοιξε και το δικό του, υπερ-μοντέρνο κέντρο ευεξίας και οι περισσότεροι bloggers ταξιδιών το αποκαλούν «σπίτι μακριά από το σπίτι μου».

    Τιμή: Ένα μέσο διπλό δωμάτιο κοστίζει περίπου 1.500 λίρες το βράδυ.

    Le Bristol, Παρίσι

    Έχει δική του σοκολατοποιία και εστιατόριο το οποίο «τρέχει» ο βραβευμένος με αστέρι Μισελέν, Ερίκ Φριτσόν. Η πισίνα trompe l' oeil στον έκτο όροφο είναι το μέρος που οι influencers παράγουν ινσταγκραμικό περιεχόμενο αξίας χιλιάδων ευρώ και οι ποδοσφαιριστές του Σαμπιονά παριστάνουν ότι ξεκουράζονται από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Το ξενοδοχείο έχει και γάτο-μασκότ, τον Σοκράτ.

    Τιμή: Όχι πιο κάτω από 1.850 ευρώ για ένα δίκλινο ημερησίως.

    Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider