Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 25.4°C
    Clear

    Διακοπές αλά Τζέιμς Μποντ στο νησί που έγραψε τα βιβλία του ο Ίαν Φλέμινγκ

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Διακοπές αλά Τζέιμς Μποντ στο νησί που έγραψε τα βιβλία του ο Ίαν Φλέμινγκ

    Διακοπές με θέμα τον Τζέιμς Μποντ προσφέρει το θέρετρο στην Τζαμάικα όπου ο συγγραφέας Ίαν Φλέμινγκ έγραψε και τα 14 βιβλία για τον 007. Το πακέτο διαμονής στο GoldenEye ξεκινά από 3.700 δολάρια για τέσσερις διανυκτερεύσεις και είναι διαθέσιμο από τώρα έως τις 31 Οκτωβρίου 2023.

    To 2023 σηματοδοτεί άλλη μια επέτειο στο σύμπαν του Τζέιμς Μποντ. Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από τότε που ο Ίαν Φλέμινγκ έγραψε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Casino Royale» το οποίο είχε για κεντρικό ήρωα ένα Βρετανό πράκτορα της MI6 με το κωδικό όνομα 007. Το μυθιστόρημα έγινε ταινία το 1967 και τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία.

    Εκείνο που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι τόπος γέννησης του Τζέιμς Μποντ δεν είναι ούτε το Λονδίνο ούτε κάποια άλλη βρετανική πόλη, αλλά η Καραϊβική και συγκεκριμένα η Τζαμάικα, καθώς εκεί έγραψε ο Φλέμινγκ το κατασκοπευτικό μυθιστόρημά του.

    Με αφορμή λοιπόν τα 70ά γενέθλια του υπερκατασκόπου, το GoldenEye στην Τζαμάικα, το πρώην σπίτι του Βρετανού συγγραφέα Ίαν Φλέμινγκ, προσφέρει ένα ειδικό πακέτο διακοπών, κατάλληλο για τους λάτρεις του 007.

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider