Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sun 20.8°C
    Clear

    Αυτό είναι το πιο ακριβό κατάλυμα της Airbnb

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Αυτό είναι το πιο ακριβό κατάλυμα της Airbnb

    Το Musha Cay, το ιδιωτικό νησί του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ στις νότιες Μπαχάμες, είναι το ακριβότερο κατάλυμα της Airbnb. Με 60.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση, 16 άτομα μπορούν να φιλοξενηθούν στο κορυφαίο ακίνητο που διαθέτει η πλατφόρμα φιλοξενίας

    Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο ότι στον κόσμο των διακοπών και των ενοικιαζόμενων καταλυμάτων η Airbnb είναι ο κυρίαρχος. Από φιλόξενα διαμερίσματα στην πόλη έως μεγάλες παραθαλάσσιες βίλες, η πλατφόρμα διαθέτει μια τεράστια γκάμα με προτάσεις διαμονής για κάθε γούστο, τσέπη και ταξιδιωτική ανάγκη.

    Ακόμη και για εκείνους που η πολυτέλεια είναι πρωταρχική προϋπόθεση στην επιλογή καταλύματος, η Airbnb έχει φροντίσει να συμπεριλάβει στο ρόστερ της προτάσεις για πολύ βαθιές τσέπες αλλά και μοναδικές εμπειρίες. Σ' αυτήν, λοιπόν, την κατηγορία το Musha Cay στον κόλπο Κόπερφιλντ βρίσκεται στην κορυφή: είναι το πιο ακριβό ακίνητο που περιλαμβάνεται στην πλατφόρμα με τιμή 60.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση.

    Το Musha Cay είναι ένα ιδιωτικό νησί που βρίσκεται στην αλυσίδα Εξούμα στις νότιες Μπαχάμες, το οποίο, σύμφωνα με το Forbes, αγοράστηκε από τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ το 2006 για 50 εκατ. δολάρια.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Insider.gr

    TAGS:

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider