Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 16.5°C
    Clear

    Lufthansa: Λανσάρει πλήρως ιδιωτικές σουίτες στις πτήσεις της

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Lufthansa: Λανσάρει πλήρως ιδιωτικές σουίτες στις πτήσεις της

    Τη νέα σουίτα πρώτης θέσης Suite Plus με διπλό κρεβάτι και πόρτα που κλείνει πλήρως παρουσίασε η Lufthansa. Τα νέα ιδιωτικά δωμάτια είναι μέρος του προγράμματος αναβάθμισης της αεροπορικής εταιρείας, ύψους 2,7 δισ. δολαρίων

    Μετά το λανσάρισμα μιας νέας σουίτας πρώτης θέσης στα τέλη του περασμένου έτους, η Lufthansa δίνει στους ταξιδιώτες μια πιο εκτεταμένη εικόνα της Suite Plus, του «ιδιωτικού δωματίου» που θα προσφέρεται πλέον στις πτήσεις της.

    Η σουίτα αποτελεί μέρος του νέου προγράμματος Allegris της ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρείας που στοχεύει να αναβαθμίσει την ταξιδιωτική εμπειρία σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Η Lufthansa επενδύει 2,7 δισ. δολάρια για να προσθέσει καλύτερες θέσεις σε κάθε κατηγορία, τόσο σε παλιά όσο και σε νέα αεροπλάνα, μέχρι το 2025.

    Η κορυφαία Suite Plus είναι ουσιαστικά μια ιδιωτική διπλή καμπίνα με τοίχους που φτάνουν μέχρι την οροφή του αεροσκάφους, μια πλήρως κλειστή πόρτα και δύο γενναιόδωρα καθίσματα που μπορούν να μετατραπούν σε ένα άνετο διπλό κρεβάτι.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Insider.gr

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider