Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 12.9°C
    Clouds

    Διακοπές αλά Τζέιμς Μποντ: Η νέα ταξιδιωτική εμπειρία για τους φαν του 007

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Διακοπές αλά Τζέιμς Μποντ: Η νέα ταξιδιωτική εμπειρία για τους φαν του 007

    Τώρα, οι πιο ένθερμοι οπαδοί του Τζέιμς Μποντ μπορούν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία του 007 μέσα ένα από ένα πολυτελές πακέτο διακοπών σε 4 χώρες και 7 πόλεις

    Από την Καραϊβική μέχρι την Ελλάδα και την Ιαπωνία, ο πιο διάσημος πράκτορας στον κινηματογράφο έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Η 25η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ, που μετά από τρεις αναβολές λόγω κορονοϊού θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Σεπτεμβρίου, είναι κι αυτή γυρισμένη σε τοποθεσίες μοναδικής ομορφιάς που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και σου ανοίγουν την όρεξη για ταξίδια.

    Τώρα, εκείνοι που πάντα ήθελαν να ζήσουν μία ζωή με τον τρόπο και το στυλ του διάσημου πράκτορα μπορούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα μέσα από ένα ταξίδι 21 ημερών, στη διάρκεια του οποίου θα επισκεφθούν εξωτικές τοποθεσίες γυρισμάτων της νέας ταινίας, θα πάρουν μέρος σε «μυστικές αποστολές» και θα παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του «No Time to Die».

    Διαβάστε ακόμη:

    Οι απόλυτες διακοπές για τους λάτρεις του Τζέιμς Μποντ

    travelgo.gr
    Η πόλη Ματέρα στην Ιταλία (πηγή: Shutterstock)

    Σύμφωνα με την Daily Mail, το νέο υπερπολυτελές πακέτο διακοπών 00-experience που προσφέρουν οι εταιρείες Tamandare και Uber Alles Travel απευθύνεται στους φαν που μπορούν να βάλουν... βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ξοδέψουν περίπου 80.000 ευρώ για ένα ταξίδι 21 ημερών που περιλαμβάνει πτήσεις με ιδιωτικά τζετ και ελικόπτερα σε 4 χώρες και 7 πόλεις για να πραγματοποιήσουν «μυστικές αποστολές» σε τοποθεσίες γυρισμάτων του «No Time to Die». Το ταξίδι ξεκινάει στις 27 Σεπτεμβρίου από το Λονδίνο και ολοκληρώνεται στις 17 Οκτωβρίου στη Λίμνη Κόμο στην Ιταλία.

    travelgo.gr
    Η Λίμνη Κόμο (πηγή: Shutterstock)

    Οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν Ferrari και Aston Martin, να κάνουν «βουτιές» από ελικόπτερο με αλεξίπτωτο, να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του «No Time to Die» στο Λονδίνο και να μείνουν σε πολυτελή ξενοδοχεία όπως το Rosewood London και το Gleneagles Hotel στη Σκωτία.

    travelgo.gr
    Ο Δρόμος του Ατλαντικού Ωκεανού στη Νορβηγία (πηγή: Shutterstock)

    Βόλτες με σκάφος στον Τάμεση και δείπνο στο Tower of London, πτήση με ελικόπτερο πάνω από τα Highlands της Σκωτίας, οδήγηση στον εντυπωσιακό Δρόμο του Ατλαντικού Ωκεανού (Atlantic Road) στη Νορβηγία, μυστική αποστολή στην πόλη - φάντασμα Craco στην Ιταλία και βόλτα με σκάφος στα καταγάλανα νερά της Λίμνης Κόμο είναι μερικά από τα highlights των διακοπών. Όλα αυτά την ώρα που ένα ειδικό συνεργείο θα κινηματογραφεί τις περιπέτειές τους.

    Γεύματα σε εστιατόρια με αστέρια Michelin και άφθονα μαρτίνι συμπληρώνουν την εμπειρία του ταξιδιού που κάθε λάτρης των αποστολών του πράκτορα 007 ονειρεύεται να κάνει.

    Διαβάστε ακόμη:

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider