Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 25.5°C
    Clear

    Η γνήσια Minardi του Jos Verstappen κάνει βόλτες στο Αιγαίο! (pics & vids)

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Η γνήσια Minardi του Jos Verstappen κάνει βόλτες στο Αιγαίο! (pics & vids)

    Αν είσαι λάτρης της Formula 1, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα ενθουσιαστείς με το ταξίδι στο ταχύπλοο WorldChampion Jet της SEAJETS αυτό το καλοκαίρι!

    Πάντα, όταν παρακολουθείς αγώνες Formula 1 με την παρέα σου κάνετε το εξής κλασικό: πωρώνεστε με τους ήχους που βγάζουν τα μονοθέσια, τους μιμήστε, είστε με την ανάσα κομμένη στην εκκίνηση και τον τερματισμό, προσποιήστε ότι είστε ο Lewis Hamilton και καταλήγετε να τσακώνεστε για το ποιος είναι ο καλύτερος, υποστηρίζοντας ο καθένας τον αγαπημένο του αθλητή.

    Τι θα έλεγες, όμως, αν είχες την ευκαιρία να νιώσεις κι εσύ το συναίσθημα που διακατέχει έναν οδηγό της Formula 1; Να ακουμπήσεις το τιμόνι ενός διάσημου μονοθεσίου, να «χωθείς» στο κάθισμά του και να κάνεις εικόνα μια οδήγηση σε οποιοδήποτε σιρκουΐ του κόσμου θέλεις; Έστω και για λίγο. Όσο κρατά ένα ταξίδι με το WorldChampion Jet της SEAJETS, δηλαδή.

    Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 38 λιμάνια και περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Αιγαίο.

    travelgo.gr

    Οι νεότεροι γνωρίζουν σίγουρα τον 23χρονο οδηγό της Red Bull, Max Verstappen. Από την άλλη, οι... παλαιότεροι θα θυμούνται τον πατέρα του, Jos Verstappen, να «οργώνει» τις πίστες και να «μονομαχεί» με τον Michael Schumacher και άλλους καταξιωμένους οδηγούς.

    Αν σου λέγαμε ότι η γνήσια Minardi που οδηγούσε τη σεζόν 2003-04 βρισκόταν στην Ελλάδα, θα μας πίστευες; Το μονοθέσιο του πιο πετυχημένου Ολλανδού οδηγού της Formula 1 είναι στο WorldChampion Jet της SEAJETS και σε περιμένει!

    Νιώσε όπως ένας πρωταθλητής της Formula 1

    travelgo.gr

    Η γνήσια Minardi βρίσκεται σε περίοπτη θέση μέσα στο ταχύτερο πλοίο του Αιγαίου, το οποίο έχει μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness ως το ταχύτερο επιβατικό ταχύπλοο στον κόσμο, ενώ έχει βραβευτεί ως το «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019».

    Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις για Σύρο, Μύκονο, Νάξο, Ίο ή Σαντορίνη και θέλεις να δεις με τα ίδια σου τα μάτια το μονοθέσιο που έχει τρέξει στον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το έχει ακουμπήσει ο Jos Verstappen και έχει «κοντράρει» τον Michael Schumacher, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κλείσεις εισιτήριο στο WorldChampion Jet!

    Μόλις εισέλθεις στο πλοίο, θα θαυμάσεις στο κεντρικό αίθριο την Minardi, θα φωτογραφηθείς μαζί της όσες φορές θέλεις, μέχρι να έχεις μια ωραία λήψη και θα δημιουργήσεις μία ακόμα όμορφη στιγμή, που θα την βάλεις στο άλμπουμ των αναμνήσεων του φετινού καλοκαιριού.

    Απίθανοι προορισμοί σε λίγες μόνο ώρες

    Την ώρα, όμως, που θα «χαζεύεις» το υπέρλαμπρο μονοθέσιο, ο πρωταθλητής κόσμου, WorldChampion Jet, θα σε ταξιδεύει καθημερινά από τον Πειραιά σε μοναδικούς και πανέμορφους προορισμούς.

    • Σε 1 ώρα και 55 λεπτά είσαι στη Σύρο

    Κοσμοπολίτικες διακοπές στο πιο αρχοντικό νησί των Κυκλάδων. Ατελείωτες βόλτες στο κέντρο ανάμεσα στα επιβλητικά νεοκλασικά και τις μαρμάρινες πλατείες, πανέμορφες παραλίες και γεύση από τα περίφημα λουκούμια και τις χαλβαδόπιτες, σε περιμένουν στην υπέροχη Σύρο.

    • Σε 2 ώρες και 35 λεπτά είσαι στη Μύκονο

    Η Μύκονος, ο πλέον αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός στην Ελλάδα, προσελκύει την ελίτ από όλο τον κόσμο, με την αίγλη και την κοσμοπολίτικη αύρα της, τα βραβευμένα εστιατόρια και τις μαγευτικές παραλίες. Εδώ θα ζήσεις στιγμές πέντε αστέρων, σε πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες, μυθική νυχτερινή διασκέδαση και ονειρεμένα φυσικά τοπία.

    • Σε 3 ώρες και 20 λεπτά είσαι στη Νάξο

    Ατελείωτες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, γραφικά χωριά, πλούσια ιστορία και πεντανόστιμα τοπικά προϊόντα. Η Νάξος είναι το μεγαλύτερο και πιο εύφορο νησί των Κυκλάδων και αναμφίβολα ένα από τα πιο όμορφα, γι' αυτό και αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς.

    • Σε 4 ώρες ακριβώς είσαι στην Ίο

    Το παρεΐστικο νησί της Ίου είναι πλέον πασίγνωστο για τα πάρτι και τα θρυλικά μπαράκια του. Στο Μυλοπότα θα πιεις τα κοκτέιλ σου πάνω στην παραλία, στο πιο ξακουστό beach bar του νησιού. Αργότερα, μπορείς να περιπλανηθείς στα σοκάκια της Χώρας και να ακολουθήσεις τις ορδές τουριστών που θα σε οδηγήσουν στα καλύτερα μαγαζιά για γλέντι μέχρι το πρωί.

    • Σε 4 ώρες και 45 λεπτά είσαι στη Σαντορίνη

    Η κατάμαυρη ηφαιστειακή πέτρα ενώνεται με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, για να δημιουργήσουν ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς, σε ένα από τα διασημότερα νησιά σε ολόκληρο τον κόσμο! Η θέα στο ηλιοβασίλεμα από την Καλντέρα, οι ποικιλόμορφες παραλίες και οι υπέροχοι παραδοσιακοί οικισμοί προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία.

    Η ταχύτητα, ο μοναδικός σχεδιασμός, η μοναδική συμπεριφορά, η άνεση ταξιδιού, η καινοτομία, η συνέπεια και η μεγάλη προσφορά στην ελληνική ναυτιλία, είναι αυτά τα στοιχεία που έχουν φέρει το WorldChampion Jet στην κορυφαία θέση του κόσμου και πρώτο στην προτίμηση των επιβατών.

    travelgo.gr

    Μάθε περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ

    Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:        

    • www.seajets.gr
    • 210 7107710
    • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

    Δες περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί

    Η γνήσια Minardi του Jos Verstappen κάνει βόλτες στο Αιγαίο! (pics & vids)
    Η γνήσια Minardi του Jos Verstappen κάνει βόλτες στο Αιγαίο! (pics & vids)
    Η γνήσια Minardi του Jos Verstappen κάνει βόλτες στο Αιγαίο! (pics & vids)
    Η γνήσια Minardi του Jos Verstappen κάνει βόλτες στο Αιγαίο! (pics & vids)
    gazzetta
    gazzetta insider reader insider