Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 11.9°C
    Clouds

    Sky Lagoon: Μια ματιά στον νέο γεωθερμικό καταφύγιο της Ισλανδίας

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Sky Lagoon: Μια ματιά στον νέο γεωθερμικό καταφύγιο της Ισλανδίας

    Το νέο γεωθερμικό spa της Ισλανδίας είναι μια τεχνητή λίμνη με εντυπωσιακή θέα στον ωκεανό, κοντά στο Ρέικιαβικ και ταυτόχρονα μακριά από τα πάντα

    Με μοναδικής ομορφιάς τοπία- από παγετώνες μέχρι ηφαίστεια κι από καταρράκτες μέχρι θερμές πηγές- η Ισλανδία επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους ανήσυχους ταξιδιώτες. Μία από τις καλύτερες δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει κανείς αν ταξιδέψει στην Ισλανδία, είναι να επισκεφτεί τα εντυπωσιακά και χαλαρωτικά γεωθερμικά spa.

    Διαβάστε ακόμη: Το εντυπωσιακό φυσικό φαινόμενο της Ισλανδίας

    Τώρα, οι ταξιδιώτες που αναζητούν τη χαλάρωση στην άκρη του κόσμου, έχουν ένα ακόμη λόγο για να βάλουν την Ισλανδία στην bucket list τους. Το Sky Lagoon που άνοιξε αυτό το μήνα στο λιμάνι Kársnes, πολύ κοντά στην πρωτεύουσα του Ρέικιαβικ, είναι ένα ολοκαίνουργιο γεωθερμικό καταφύγιο μπροστά στον ωκεανό, το οποίο εμπνέει μεγάλα ταξιδιωτικά όνειρα.

    Αγκαλιάζοντας απλά και φυσικά στοιχεία, ο σχεδιασμός του Sky Lagoon είναι εμπνευσμένος από τα αχανή τοπία της Ισλανδίας. Εκεί που τελειώνει η λίμνη, σε έναν απόκρημνο γκρεμό ύψους 70 μέτρων ξεκινά ο ωκεανός.

    «Η κουλτούρα κολύμβησης είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ισλανδικού τρόπου ζωής και αποτελεί τον πυρήνα της εμπειρίας του Sky Lagoon», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Sky Lagoon, Dagny Petursdottir για το νέο πολυτελές καταφύγιο. «Αυτή η αναζωογονητική και μεταμορφωτική εμπειρία θα επιτρέψει στους επισκέπτες να συνδεθούν με το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μέσω των δυνάμεων των γεωθερμικών νερών».

    Αυτό το ολοκαίνουργιο καταφύγιο χαλάρωσης περιλαμβάνει μια πισίνα υπερχείλισης με εκπληκτική θέα στον ωκεανό, μια σάουνα με το μεγαλύτερο παράθυρο της Ισλανδίας, ένα μοναδικό μπαρ μέσα στη λίμνη, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το ποτό του, καθώς και καφέ που σερβίρει πιάτα εμπνευσμένα από την τοπική κουζίνα.

    Οι εγκαταστάσεις του Sky Lagoon λειτουργούν από την Pursuit, μια εταιρεία φιλοξενίας που παρέχει εμπνευσμένες και αξέχαστες εμπειρίες σε εξαιρετικούς προορισμούς.

    Η χαλάρωση που υπόσχεται σε συνδυασμό με το Βόρειο Σέλας και τα μαγευτικά και απόκοσμα τοπία της Ισλανδίας μάς κάνουν να ονειρεύομαστε το πρώτο μας μεγάλο ταξίδι στο εξωτερικό μετά την πανδημία.

    Δείτε το εντυπωσιακό Sky Lagoon στο βίντεο

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider