Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Fri 14.6°C
    Clouds

    Mια ματιά στο «εξωγήινο» διαστημόπλοιο που μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω Airbnb

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Mια ματιά στο «εξωγήινο» διαστημόπλοιο που μπορείτε να κάνετε κράτηση μέσω Airbnb

    Ένα σπίτι σε σχήμα «κλασικού» ιπτάμενου δίσκου, σας περιμένει για διακοπές στην έρημο της Καλιφόρνιας

    Δεν χρειάζεται να κοιτάτε τους ουρανούς για να εντοπίσετε ένα UFO! Μπορείτε να βρείτε ένα πάνω στη Γη, και μάλιστα να μείνετε μέσα του για μερικές μέρες. Απλά, μπείτε στην πλατφόρμα του Airbnb κάντε κράτηση εδώ:

    Διαβάστε ακόμη: Airbnb: Αυτά είναι τα 10 πιο δημοφιλή σπίτια στο Instagram

    Το ιδιόμορφο σπίτι είναι εμπνευσμένο από τα UFO της δεκαετίας του ... ’60 και το ‘70 -με το «κλασικό» σχήμα δίσκου-, όπου τα πάντα, από τον σχεδιασμό, τη διακόσμηση, τα έπιπλα και τα χρηστικά gadgets, σας μεταφέρουν κατευθείαν σε ένα αυθεντικό σκηνικό από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

    Το «Area 55 Futuro-House» βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Εθνικό Πάρκο Τζόσουα Τρι στην έρημο της Καλιφόρνιας, και υπόσχεται να είναι μια εντελώς ανεπανάληπτη εμπειρία για κάθε ένοικο. Σύμφωνα με την Airbnb, μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα, ενώ προσφέρει μια εντυπωσιακή σειρά από έπιπλα και είδη οικιακής χρήσης, εμπνευσμένα από την «παλιά» εποχή των UFO.

    A post shared by Area 55 (@area_fiftyfive)

    Επίσης, η φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή διαθέτει πολυτελή ντους, εξωτερική κουζίνα με ψησταριά και ξεχωριστή τουαλέτα. Αν και είναι εκτός δικτύου, όλες οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές δουλεύουν και φορτίζονται κανονικά από ειδικούς ηλιακούς συλλέκτες, που βρίσκονται στην οροφή του UFO.

    Στην πραγματικότητα, πρόκειται για το τελευταίο μοντέλο από τα 85 σπίτια της σειράς Futuro που σχεδιάστηκαν από τον Φινλανδό αρχιτέκτονα Μάτι Σουούρονεν στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Πριν από λίγα χρόνια, το συγκεκριμένο σπίτι «Area 55 Futuro-House» παρουσιάστηκε στη γκαλερί Matt's, όπως και στη σχολή τεχνών και ντιζάιν Σεντ Μάρτινς του Λονδίνου, λίγο πριν εγκατασταθεί στην Καλιφόρνια για λογαριασμό της Airbnb.

    Σύμφωνα με την Airbnb οι τιμές ξεκινούν από 329 δολάρια τη βραδιά. Και μπορεί ακόμη οι ΗΠΑ να συνεχίζουν να διατηρούν τα σύνορά τους κλειστά για οποιονδήποτε προέρχεται από Ευρωπαϊκές χώρες, εντούτοις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η άρση της απαγόρευσης θα ξεκινήσει σταδιακά από τα τέλη Ιουνίου.

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider