Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 25.5°C
    Clear

    Η Ελλάδα στο εξώφυλλο του National Geographic

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Η Ελλάδα στο εξώφυλλο του National Geographic

    Με εξώφυλλο την Ελλάδα κυκλοφορεί το τεύχος Απριλίου της βρετανικής έκδοσης του National Geographic Traveller.

    Η Ελλάδα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε αφιερώματα του ξένου Τύπου και να μαγεύει το παγκόσμιο ταξιδιωτικό κοινό. Αυτό το μήνα, η βρετανική έκδοση του National Geographic Traveller έχει άρωμα ελληνικό. Το τεύχος Απριλίου κυκλοφορεί με εξώφυλλο που φέρει τον πηχυαίο τίτλο «Ελλάδα» και υπότιτλο «Ανακαλύψτε τα θαύματα της ηπειρωτικής Ελλάδας: παρθένες χερσονήσους, αρχαία μνημεία, ζωντανές πόλεις και βουνά βυθισμένα στους μύθους».

    travelgo.gr

    Η Ελλάδα είναι ένας προορισμός «που βρίσκεται στο μυαλό πολλών ταξιδιωτών», αναφέρει ο πρόλογος του αφιερώματος. «Από τις λίμνες και την αμπελουργική περιοχή της Μακεδονίας μέχρι τα οχυρωμένα κάστρα και τις γραφικές χερσονήσους της Πελοποννήσου, εξερευνούμε τις ιστορίες, τα αξιοθέατα και τις εμπειρίες της ηπειρωτικής Ελλάδας. Αυτή είναι η πολιτιστική πυξίδα της χώρας – ο ήλιος γύρω από τον οποίο έλκονται τα 6.000 νησιά της– έδρα εξαιρετικών κλασικών μνημείων, παγκόσμιου επιπέδου διαδρομών για πεζοπορία, πλούσιας πανίδας, ηλιόλουστων ακτογραμμών και των ζωντανών πόλεων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης», σημειώνει, μεταξύ άλλων.

    Το 18σέλιδο αφιέρωμα αποτελείται από κείμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για τα Ζαγοροχώρια, τη Χαλκιδική, τα οινοποιεία της Νάουσας, το μαντείο των Δελφών, τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Μάνη, τη Μονεμβασιά και τις καλύτερες φάρμες για διαμονή στην Ελλάδα.

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider