Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Thu 22.9°C
    Clear

    Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε βίλα 6 αστέρων στην πιο μυστική παραλία του πλανήτη

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε βίλα 6 αστέρων στην πιο μυστική παραλία του πλανήτη

    Η πιο privé οικιστική κοινότητα βρίσκεται στην Καραϊβική. Και οι ελίτ κάνουν ουρά για να αποκτήσουν την πιο παραδεισένια απομόνωση επί Γης.

    Σύμφωνα με τους ψαγμένους ταξιδιωτικούς οδηγούς και τους κορυφαίους μεσίτες παραθεριστικών κατοικιών στον κόσμο, εκεί ακριβώς υπάρχει ο αληθινός παράδεισος επί Γης. Η Secret Bay βρίσκεται στο απομονωμένο, γραφικό νησί Ντομίνικα στις Μικρές Αντίλλες της Καραϊβικής, και είναι αδύνατον να την απολαύσει κανείς από κοντά, εκτός εάν διαθέσει το ανάλογο ποσό για να φιλοξενηθεί λίγες μέρες ως «τουρίστας» σε μια από τις έξι πολυτελείς βίλες που έχουν κτιστεί περιμετρικά του κρημνώδους κόλπου.

    Και ενώ μέχρι πριν μερικά χρόνια το συγκρότημα Residences At Secret Bay λειτουργούσε όπως οποιοδήποτε άλλο θέρετρο υψηλού επιπέδου για ολιγοήμερες διακοπές των VIP πελατών του, η επιχείρηση αποφάσισε να...τινάξει την μπάνκα στον αέρα, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της πολυτελούς απομόνωσης να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα εφ’ όρου ζωής, αγοράζοντας μια από τις εν λόγω υπερπολυτελείς κατοικίες.

    Η πιο οικονομική επιλογή κοστίζει 1,49 εκατομμύρια δολάρια, φτάνοντας έως και τα 4,1 εκατομμύρια δολάρια για το πιο πολυτελές κομμάτι του «καλά κρυμμένου» οικισμού.

    Μάλιστα, η εταιρεία διαχείρισης των Residences At Secret Bay ανακοίνωσε την κατασκευή άλλων 40 νέων μπανγκαλόους, με κάθε μονάδα να διαθέτει σχεδιασμό εμπνευσμένο από τα δεντρόσπιτα, με εκπληκτική θέα στις γύρω παραλίες, πισίνες υπερχείλισης, αίθρια, και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, μπάνια, χώρους χαλάρωσης και υπνοδωμάτια με ανοιχτή θέα στον ωκεανό.

    Το νέο πρόγραμμα πώλησης της Residences At Secret Bay, θα διατηρήσει εντελώς δωρεάν όλες τις premium υπηρεσίες που απολάμβαναν οι πελάτες «βραχυχρόνιας μίσθωσης», όπως πολυτελείς συνεδρίες μασάζ, προσωπικός σεφ, 24ωρη ιδιωτική ασφάλεια αυστηρών προδιαγραφών, καθημερινή καθαριότητα και πλυντήριο, συνδυαστικά με δεκάδες επιλογές αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, όπως ιστιοπλοΐα, scuba diving, γιόγκα κλπ.

    Σίγουρα, δεν είναι μια φθηνή επένδυση, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν ουρά για να αποκτήσουν μια τέτοια μόνιμη κατοικία.

    A post shared by Secret Bay (@secretbay)

    O Γκρέγκορ Νάσσεφ, ο ιδιοφυής ξενοδόχος και CEO των Residences At Secret Bay λέει στο Forbes: «Στην αρχή, είχα στόχο να δημιουργήσω ένα είδος θερέτρου, που θα πρόσφερε μια αυθεντική απόδραση από τα συνηθισμένα, συνδυαστικά με μια καινοτόμα σκέψη για την πιο αυθεντική αίσθηση του παραδείσου που όλοι έχουμε με κάποιο τρόπο στο νου μας. Στη νέα εποχή που περνάμε, ήθελα αυτή η “μυστική” οικιστική κοινότητανα μην αφορά σε έναν πρόσκαιρο “τουρίστα”, αλλά σε όσα άτομα αντιλαμβάνονται και σέβονται την ιδιοκτησία, ως μέρος του σεβασμού προς τοφυσικό περιβάλλον. Δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός του καταλύματος και η τοποθεσία μας, αλλά η ίδια οικολογική ευαισθησία που μας έχει κάνει παγκοσμίως γνωστούς και μας ξεχωρίζει».

    Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να αντιληφθείτε γιατί εκεί, ακόμη και ο Covid-19 θα ντρεπόταν να πατήσει.


    gazzetta
    gazzetta insider reader insider