Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 27.3°C
    Clear

    Ξενοδοχεία: Μετάβαση σε μια νέα πραγματικότητα

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Ξενοδοχεία: Μετάβαση σε μια νέα πραγματικότητα

    Η προσαρμογή με όλα αυτά που έχουν αλλάξει και συνεχώς αλλάζουν μέσα στην πανδημία, δεν είναι εύκολη. Καταστάσεις που φαίνονταν μονόδρομος πριν λίγο καιρό, τώρα δείχνουν προβληματικές και καθημερινά τα ερωτήματα για τον ιδιοκτήτη, το διαχειριστή ακόμη και τον εργαζόμενο σε μια μονάδα στο χώρο του hospitality για το πώς θα κάνει την επιχείρηση βιώσιμη κι ανταγωνιστική, πληθαίνουν. Τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο με το πρόσφατο παρελθόν.

    Έχουν μέλλον οι Tour Operators ή οδηγούνται σιγά σιγά στη χρεοκοπία;

    Θα μπορεί ένα κατάλυμα να βασίζεται σε έναν ή δύο προμηθευτές ή χρειάζεται μεγαλύτερη διασπορά; Είναι το ζητούμενο η καλύτερη τιμή ή το να ξέρεις χωρίς ρίσκο πώς θα πληρωθείς;

    Έχοντας αναπτύξει καινοτόμες τεχνολογίες, η ομάδα που δημιούργησε το πρώτο ΟΤΑ στην Ελλάδα, το 18-24.gr, έκανε μέσα στην πανδημία τα επόμενα βήματα. Δημιούργησε το thegreeks.com επιδιώκοντας να δώσει λύσεις στο κομμάτι του incoming, αλλά και το hotelsrsv.com μπαίνοντας πολύ πιο έντονα στο κομμάτι της διαχείρισης των κρατήσεων και ικανοποιώντας πολλές από τις ανάγκες των ξενοδοχείων που μέχρι τώρα δεν καλύπτονταν από την αγορά.

    Η πρώτη παρουσίαση του όλου εγχειρήματος, αλλά κι η ανάλυση γιατί θα πρέπει ο κάθε ιδιοκτήτης καταλύματος να συμπορευτεί σε αυτό, γίνεται μέσω μιας διαδικτυακής εκδήλωσης την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι.

    Δείτε λοιπόν το Σαββατο, 19/12 στις 18.00:

    -Πώς να έχω μεγαλύτερη διασπορά στις πηγές προέλευσης των πελατών.
    -Πώς μπορώ να παρέχω πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον πελάτη και να τις επιλέξει μαζί με την κράτηση.
    -Πώς μπορώ να εκμεταλλευτώ τις low cost εταιρείες, δημιουργώντας ταξιδιωτικά πακέτα που περιέχουν και το ξενοδοχείο μου.

    Παρακολουθήστε δωρεάν την εκδήλωση δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.
     

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider