Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 33.3°C
    Clouds

    Η δωρεάν πλατφόρμα διαχείρισης κρατήσεων που θα «λύσει τα χέρια» σε κάθε ξενοδόχο

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team

    Η διαχείριση των κρατήσεων ενός καταλύματος είναι μια αρκετά απαιτητική διαδικασία. Χρειάζεται χρόνο, οργάνωση, αρχειοθέτηση των πελατών και των τιμών, αλλά και κάποιον να μπορεί να βρίσκεται πάντα σε επιφυλακή, ώστε να επικοινωνεί με πελάτες και με όλα τα κανάλια κράτησης, στα οποία έχει καταχωρηθεί το κατάλυμά του. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι για να γίνουν όλα αυτά με επιτυχία και χωρίς λάθη και διπλοκρατήσεις, θα χρειαζόταν κάθε ξενοδοχείο να έχει μια ολόκληρη ομάδα.

    Όμως, πλέον η τεχνολογία παρέχει τα μέσα και το χώρο, ώστε όλες αυτές οι ενέργειες να γίνονται αυτοματοποιημένα, εύκολα και γρήγορα. Αυτή και πολλές ακόμα δυνατότητες δίνει η πλατφόρμα του Hotelsrsv.com, που ουσιαστικά είναι ένα εξελιγμένο channel manager. Ο ιδιοκτήτης του κάθε καταλύματος μπορεί πλέον να καταχωρήσει το κατάλυμά του - για πρώτη φορά εντελώς δωρεάν - στο Hotelsrsv.com και μέσα από αυτό να διαχειρίζεται τις κρατήσεις, τις τιμές και τη διαθεσιμότητά του σε κάθε κανάλι κρατήσεων είτε ολοκληρωμένων πακέτων, είτε μόνο διαμονής, στο οποίο έχει συνδεθεί. Είναι με λίγα λόγια, το πιο χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να έχει στα χέρια κάθε ξενοδόχος χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει συνδρομές, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

    Το Hotelsrsv.com είναι δημιούργημα της ομάδας του 18-24.gr, της online πλατφόρμας που εδώ και 10 χρόνια παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα οργανωμένων εκδρομών σε ανταγωνιστικές τιμές, καταφέρνοντας να κερδίσει την προτίμηση του κοινού. Αφού εδραιώθηκε στο χώρο της οργάνωσης των διακοπών σε Ελλάδα και εξωτερικό, έκανε το επόμενο βήμα για να ενισχύσει το κομμάτι του εισερχόμενου τουρισμού, δημιουργώντας το thegreeks.com, μια πλατφόρμα που παρέχει επίσης ολοκληρωμένα πακέτα μεταφοράς και διαμονής από οποιαδήποτε πόλη της Ευρώπης σε οποιοδήποτε προορισμό με σκοπό τη διευκόλυνση των τουριστών.

    travelgo image

    Η ομάδα του 18-24.gr και του thegreeks.com είναι από τα πιο καινοτόμα online travel agencies, τα οποία κατάφεραν να εκσυγχρονίσουν και να μετασχηματίσουν ψηφιακά την ελληνική τουριστική βιομηχανία.

    Αφού λοιπόν, διευκόλυναν με κάθε τρόπο την οργάνωση διακοπών για το κοινό, με το νέο τους βήμα και τη δημιουργία του Hotelsrsv.com στοχεύουν στη διευκόλυνση, αλλά και στην αναβάθμιση της εργασίας των ξενοδόχων, παρέχοντάς τους χωρίς κόστος ένα εύχρηστο online hotel management.

    Ο κάθε ξενοδόχος θα μπορεί πλέον να διαχειρίζεται τις κρατήσεις αλλά και τη διαθεσιμότητα, τις τιμές, τη χωρητικότητα του κάθε δωματίου, τους τύπους διατροφής, ακόμη και τους τύπους των κρεβατιών σε κάθε δωμάτιο. Τόσο για ολοκληρωμένα πακέτα ταξιδιών που μπορούν να είναι διαθέσιμα μέσα από το www.thegreeks.com και το www.18-24.gr, όσο και για κρατήσεις μέσα από γνωστά κανάλια, στα οποία είναι καταχωρημένο το ξενοδοχείο του. Άνα πάσα στιγμή θα μπορεί με ελάχιστες κινήσεις να έχει εικόνα από το πελατολόγιο και τις κρατήσεις κάθε μέρας. 
     
    Παράλληλα, με ισχυρή online παρουσία και ακολουθώντας digital marketing στρατηγική, η πλατφόρμα θα βοηθήσει την κάθε επιχείρηση να βελτιώσει την online παρουσία της, να λάβει υψηλή επισκεψιμότητα, στοχεύοντας στο σωστό κοινό και κατ’ επέκταση να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή πληρότητα και να μεγιστοποιήσει τα έσοδά της.
     
    Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, τόσο οι κριτικές όσο κι οι βαθμολογίες των πελατών δεν θα γίνονται αυτομάτως δεκτές, καθώς έτσι ο κάθε ξενοδόχος θα μπορεί να προστατέψει το κατάλυμά του από κακόβουλες μη αληθείς αναφορές. Κριτική και βαθμολογία θα μπορούν να υποβάλουν μόνο οι πελάτες που έχουν επιστρέψει απο το ταξιδι και δεν θα εμφανίζονται αν δεν εγκριθούν από το Hotelsrsv.com. Ο ξενοδόχος με τη σειρά του θα μπορεί να απαντήσει δημόσια κάτω από κάθε σχόλιο. Ο ιδιοκτήτης του κάθε καταλύματος θα μπορεί πλέον να προσεγγίζει πελάτες όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από όλον τον κόσμο, καθώς το Hotelsrsv.com δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς. 
     
    Η ομάδα του Hotelsrsv.com βρίσκεται στη διάθεση των συνεργατών της όλο το 24ωρο, ενώ θα υπάρχει και συγκεκριμένος σύμβουλος, ο οποίος θα καθοδηγεί, θα ενημερώνει και θα συμβουλεύει για τα πάντα τον κάθε ξενοδόχο.
     
    Αυτό που χρειάζονται αυτή τη στιγμή τα ξενοδοχεία και τα παντός τύπου καταλύματα της Ελλάδας είναι έναν τρόπο να διαχειρίζονται τον όγκο των κρατήσεών τους, μια καλύτερη εικόνα στον κόσμο και μια αμεσότερη σχέση με τον κάθε πελάτη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του. Και το Hotelsrsv.com φαίνεται πως τα συνδυάζει όλα.
     
    Καταχώρησε το κατάλυμά σου δωρεάν εδώ

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider