Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Thu 17.3°C
    Clouds

    5 μέρη από τη νέα ταινία του James Bond που θα θέλαμε να επισκεφθούμε

    BEST OF
    5 μέρη από τη νέα ταινία του James Bond που θα θέλαμε να επισκεφθούμε

    Η 25η περιπέτεια του 007 μάς ταξιδεύει σε πανέμορφα μέρη του πλανήτη.

    Από την Καραϊβική μέχρι την Ελλάδα και την Ιαπωνία, ο πιο διάσημος πράκτορας στον κινηματογράφο έχει ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

    Η 25η περιπέτεια του James Bond «No Time to Die», με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο, είναι κι αυτή γυρισμένη σε τοποθεσίες μοναδικής ομορφιάς που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

    Για τους πιο ένθερμους οπαδούς των αποστολών του πράκτορα 007, το Lonely Planet παρουσιάζει πέντε μέρη από τη νέα ταινία που ανοίγουν την όρεξη για ταξίδια!

    Πορτ Αντόνιο, Τζαμάικα

    Πορτ Αντόνιο, Τζαμάικα

    Η Τζαμάικα έχει παίξει σημαντικό ρόλο στον θρύλο του James Bond, αφού εκεί βρίσκεται το «Goldeneye», η περίφημη παραθαλάσσια βίλα του «πατέρα» του πράκτορα 007, του Βρετανού συγγραφέα Ian Fleming. Σήμερα, οι ταξιδιώτες μπορούν να νοικιάσουν την έπαυλη του Fleming, η οποία διατηρεί πολλά προσωπικά αντικείμενα του συγγραφέα. Η νέα ταινία ξεκινά με τον Bond να απολαμβάνει μια ήσυχη ζωή στην Τζαμάικα μέχρι να τον καλέσει και πάλι το καθήκον. Τα γυρίσματα για το «No Time to Die» έγιναν στο Πορτ Αντόνιο, που βρίσκεται επίσης στη βόρεια ακτή του νησιού, αλλά πιο ανατολικά.

    Λονδίνο

    Λονδίνο

    Η αγαπημένη πατρίδα του πράκτορα 007 δεν θα μπορούσε να λείπει κι από αυτή την ταινία. Το «No Time to Die» περιλαμβάνει συναρπαστικές σκηνές στο Λονδίνο, συμπεριλαμβανομένης μιας σκηνής στη γέφυρα Hammersmith που διασχίζει τον Τάμεση.

    Νησιά Φερόε

    Νησιά Φερόε

    Τα Νησιά Φερόε (σημαίνει Νησιά των Προβάτων) είναι σύμπλεγμα 18 νησιών στο βόρειο Ατλαντικό, που αποτελούν αυτόνομη κοινοβουλευτική δημοκρατία, η οποία ανήκει στο Βασίλειο της Δανίας και ομώνυμο αρχιπέλαγος. Το «No Time To Die» μάς μεταφέρει στο Kalsoy, ένα νησί μοναδικής ομορφιάς με 13 κορυφές και 11 κοιλάδες, στο οποίο ζουν περίπου 80 άνθρωποι.

    Ματέρα, Ιταλία

    Ματέρα, Ιταλία

    Ίσως η πιο εντυπωσιακή τοποθεσία που είδαμε στο τρέιλερ του «No Time To Die» είναι η Ματέρα, μια μικρή πόλη στην περιοχή της Μπαζιλικάτα στη Νότια Ιταλία. Εκεί βλέπουμε ένα κυνηγητό με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πρωταγωνίστρια τη θρυλική Aston Martin. Η Ματέρα απέκτησε διεθνή φήμη λόγω των πανάρχαιων συνοικιών, που είναι σκαμμένες μέσα στα ασβεστώδη βράχια της περιοχής- τα περίφημα Sassi di Matera. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μία από τις δύο πολιτιστικές πρωτεύουσες της Ευρώπης το 2019.

    Nittedal & Atlantic Ocean Road, Νορβηγία

    Nittedal & Atlantic Ocean Road, Νορβηγία

    Φημολογείται ότι οι σκηνές σε παγωμένες λίμνες γυρίστηκαν στο Nittedal στη Νορβηγία, μια μικρή πόλη λίγα χιλιόμετρα βόρεια του Όσλο. Επιπλέον, μια σκηνή καταδίωξης γυρίστηκε στον περίφημο Δρόμο του Ατλαντικού Ωκεανού. Πρόκειται για έναν από τους πιο γραφικούς αλλά και πιο... τρομακτικούς δρόμους της Ευρώπης, ο οποίος διασχίζει το αρχιπέλαγος της νορβηγικής θάλασσας και ενώνει τα νησάκια της περιοχής.

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider