Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sat 27.1°C
    Clear

    «Στάσου… μαντολάτο»: Ο Κώστας Κόκλας πρωταγωνιστής στην καμπάνια «Πάμε Ζάκυνθο»

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    «Στάσου… μαντολάτο»: Ο Κώστας Κόκλας πρωταγωνιστής στην καμπάνια «Πάμε Ζάκυνθο»

    Ο Κώστας Κόκλας σε μια χιουμοριστική παραλλαγή της διάσημης φράσης «Στάσου... μύγδαλα» από την ταινία «Κορίτσια στον ήλιο».

    Ο Κώστας Κόκλας πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια «Πάμε Ζάκυνθο» του Επιμελητηρίου Ζακύνθου, από την οποία -εκτός από τις ομορφιές του νησιού- ξεχωρίζει η χιουμοριστική παραλλαγή της περιβόητης φράσης «Στάσου... μύγδαλα» που έλεγε ο Γιάννης Βόγλης στην ταινία «Κορίτσια στον ήλιο».

    Όλοι θυμόμαστε τον βοσκό (Γιάννη Βόγλη) να τρέχει πίσω από την Άναμπελ (Αν Λόνμπεργκ) και να της φωνάζει την επική ατάκα «Στάσου… μύγδαλα».

    Σε μια παραλλαγή της διάσημης αυτής σκηνής, ο Ζακυνθινός ηθοποιός Κώστας Κόκλας, απευθυνόμενος σε μια τουρίστρια την οποία υποδύεται η Λουίζα Πυριόχου, της λέει «Στάσου… μαντολάτο» και την καλεί να της δείξει τις ομορφιές του νησιού ξεκινώντας από το περίφημο και πολυφωτογραφημένο Ναυάγιο.

    Στο σποτ, καταγράφονται όμορφα τοπία της Ζακύνθου όπως ο Βασιλικός, ο Γέρακας, το Μαραθωνήσι, η θέα από τη Μπόχαλη, η πλατεία Σολωμού, κ.ά. Το σενάριο είναι του Άγγελου Πυριόχου και η σκηνοθεσία του Τώνη Λυκουρέση.

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider