Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Wed 23.1°C
    Clouds

    5 ξενοδοχεία αποκλειστικά για γυναίκες

    BEST OF
    5 ξενοδοχεία αποκλειστικά για γυναίκες

    Εδώ οι άντρες απαγορεύονται αυστηρώς!

    Σας αρέσει να ταξιδεύετε μόνες σας ή με γυναικοπαρέα; Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες; Ναι, μιλάμε για ένα ξενοδοχείο όπου απαγορεύονται οι άντρες και όπου κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

    Ένα τέτοιο μέρος μπορεί να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία σε γυναίκες που νιώθουν ότι χρειάζονται μια αποτοξίνωση από όλους και όλα, αλλά και σε εκείνες που αναζητούν ένα μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας και αυτονομίας στις διακοπές τους. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πάμε να δούμε πέντε τέτοια ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που αποτελούν ιδανική επιλογή για γυναίκες που ταξιδεύουν solo ή με τις φίλες τους.

    Som Dona Hotel, Μαγιόρκα

    Som Dona Hotel, Μαγιόρκα

    Το Som Dona Hotel προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής σε γυναίκες (14 ετών και άνω) στο Πόρτο Κρίστο στη Μανακόρ, κοντά στην εντυπωσιακή Σπηλιά του Δράκου και σε μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Μαγιόρκα. Είναι ένα 4 αστέρων resort με 39 κομψά δωμάτια, rooftop, spa και ιδιωτική παραλία. Από τη διακόσμηση μέχρι το εστιατόριο, τις εγκαταστάσεις της πισίνας, τις υπηρεσίες και τη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και εκδρομών που προσφέρονται, όλα εδώ είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες των γυναικών.

    Josephine's Guesthouse, Ζυρίχη

    Josephine's Guesthouse, Ζυρίχη

    Και η Ζυρίχη διαθέτει ένα ξενοδοχείο μόνο για γυναίκες. Στην καρδιά της πόλης, λίγα λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, το Josephine's Guesthouse αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την πόλη. Με μοντέρνα δωμάτια, κοινόχρηστους χώρους, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μια όμορφη ταράτσα με πανοραμική θέα, αυτό το ξενοδοχείο δίνει περισσότερο την αίσθηση σπιτιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Josephine's Guesthouse διαθέτει μερικά από τα δωμάτιά του για γυναίκες που χρειάζονται ένα ασφαλές καταφύγιο.

    Nine Hours Woman Kanda, Τόκιο

    Nine Hours Woman Kanda, Τόκιο

    Τα ξενοδοχεία-κάψουλες κάνουν θραύση στην Ιαπωνία. Ένα από τα διασημότερα είναι το Nine Hours Woman Kanda στο Τόκιο. Σε απόσταση λίγων λεπτών από το σταθμό JR Kanda, προσφέρει δωμάτια-κάψουλες για γυναίκες που αναζητούν μια ξεχωριστή, budget-friendly εμπειρία διαμονής. Κάθε κάψουλα διαθέτει κλιματισμό, ηλεκτρική πρίζα και φωτισμό, ενώ προσφέρονται οδοντόβουρτσα, πιτζάμα και ένα ντουλάπι όπου μπορεί κανείς να κλειδώσει τα προσωπικά του αντικείμενα. Για τους κλειστοφοβικούς πάντως δεν είναι.

    Luthan Hotel & Spa, Ριάντ

    Luthan Hotel & Spa, Ριάντ

    Στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται το πρώτο και μοναδικό πεντάστερο ξενοδοχείο αποκλειστικά για γυναίκες στη Μέση Ανατολή. Το Luthan Hotel & Spa διαθέτει 25 δωμάτια, συνεδριακές εγκαταστάσεις, εξαιρετικό spa και πλήθος υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς. Οι ιδιοκτήτριες του είναι πριγκίπισσες και γυναίκες επιχειρηματίες της Σαουδικής Αραβίας.

    Bliss Sanctuary For Women, Μπαλί

    Bliss Sanctuary For Women, Μπαλί

    Αν έχετε στα πλάνα σας ένα ταξίδι στο εξωτικό Μπαλί και ονειρεύστε ένα καταφύγιο ηρεμίας, χαλάρωσης και ευεξίας, χωρίς την ανδρική παρουσία, τότε το Bliss Sanctuary For Women στο Seminyak σας περιμένει για μια μοναδική διαμονή. Σκεφτείτε αυτό το σκηνικό: απεριόριστα μασάζ, γιόγκα, νόστιμες τοπικές σπεσιαλιτέ, υπέροχες πισίνες και παραλίες, πλούσια βλάστηση και εντυπωσιακοί ορυζώνες. Ένας επίγειος παράδεισος που σας καλεί να ζήσετε την απόλυτη ταξιδιωτική περιπέτεια.

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider