Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Wed 19.2°C
    Dust

    Πάσχα στην Αττική: Ένα μαγευτικό μέρος μόλις 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

    ΑΤΤΙΚΗ
    Κείμενο: Travelgo Team
    Πάσχα στην Αττική: Ένα μαγευτικό μέρος μόλις 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας

    Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και το κρυφό λιμανάκι στο Σέσι Γραμματικού είναι από εκείνα τα μέρη που δεν φαντάζεσαι ότι βρίσκονται τόσο δίπλα στην Αθήνα

    Ποιος είπε ότι οι εκδρομές για να είναι ωραίες πρέπει να είναι μακρινές; Μπορεί φέτος να μην κάνουμε Πάσχα στο χωριό, όμως υπάρχουν τόσα όμορφα μέρη μια ανάσα από την πόλη, τα οποία είναι ιδανικά για μια μονοήμερη εκδρομή.

    Ένα τέτοιο μέρος, μόλις 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, μάς παρουσιάζει ο haanity στο νέο του βίντεο. Το drone του haanity πέταξε πάνω από το γραφικό και απόμερο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Σέσι Γραμματικού (δείτε το σημείο στο χάρτη εδώ). Ένα μέρος που συνδυάζει αρμονικά τα στοιχεία της φύσης.

    Όπως αναφέρει το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο, αυτή η γωνιά της Αττικής είναι ιδανική για να περάσεις την ημέρα του Πάσχα μέσα στη φύση. Πάνω από το εκκλησάκι απλώνονται λιβαδάκια με θυμάρι και στην κυριολεξία ευωδιάζει ο τόπος όταν περνάς από εκεί. Το εκκλησάκι δεσπόζει πάνω σε ένα βράχο, στην άκρη ενός γκρεμού, που καταλήγει στη θάλασσα. Ακολουθώντας το μονοπάτι που περνά δίπλα από το εκκλησάκι, μπορείτε να κατεβείτε σε ένα κρυφό- σαν «πειρατικό»- λιμανάκι, το οποίο έχει κατασκευαστεί μέσα σε μια σπηλιά και έχει και μια μικρή παραλία στο εσωτερικό του!

    Δείτε το μέρος από ψηλά στο βίντεο

    Διαβάστε Επίσης

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider