Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Thu 19.7°C
    Clouds

    Κωνσταντινούπολη - Λονδίνο σε 56 μέρες: Το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο στον κόσμο

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Κωνσταντινούπολη - Λονδίνο σε 56 μέρες: Το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο στον κόσμο
    Κωνσταντινούπολη - Λονδίνο σε 56 μέρες: Το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο στον κόσμο

    12.000 χιλιόμετρα, 22 χώρες, 56 μέρες. Το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο στον κόσμο, από την Κωνσταντινούπολη στο Λονδίνο, είναι αυτό που λέμε εμπειρία ζωής

    Πώς θα σας φαινόταν να διασχίζατε την Ευρώπη σε 56 μέρες ταξιδεύοντας με λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη στο Λονδίνο; Η ινδική εταιρεία Adventures Overland οργανώνει «το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο στον κόσμο». Αν και για πολλούς το ταξίδι με λεωφορείο μπορεί να ακούγεται κουραστικό, το συγκεκριμένο ταξίδι είναι αυτό που λέμε εμπειρία ζωής.

    Όπως αναφέρει το CNN, το μεγαλύτερο ταξίδι με λεωφορείο στον κόσμο θα χρειαστεί 56 ημέρες για να διασχίσει την Ευρώπη. Οι 30 επιβάτες του λεωφορείου θα επισκεφθούν συνολικά 22 χώρες καλύπτοντας συνολικά 12.000 χιλιόμετρα. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τον Αύγουστο και το λεωφορείο θα μεταφέρει τους ταξιδιώτες από την Κωνσταντινούπολη στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω των Βαλκανίων, της Ανατολικής Ευρώπης, της Σκανδιναβίας και της Δυτικής Ευρώπης.

    Η διαδρομή με φέρι στον Κόλπο της Φινλανδίας, η επίσκεψη στο Βόρειο Ακρωτήριο (το βορειότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης) και η κρουαζιέρα στα νορβηγικά φιόρδ είναι μερικά από τα highlights του ταξιδιού.

    Αυτή η μοναδική εμπειρία θα κοστίσει στους ταξιδιώτες περίπου 24.300 δολάρια. Η τιμή περιλαμβάνει καθημερινό πρωινό, 30 μεσημεριανά γεύματα και δείπνα, καθώς και όλες τις διαμονές σε ξενοδοχεία.

    Μην φανταστείτε κανένα απλό πούλμαν. Όπως αναφέρει το CNN, πρόκειται για ένα πολυτελές όχημα, σχεδιασμένο για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων. Οι επιβάτες θα μπορούν να χαλαρώσουν σε ρυθμιζόμενα καθίσματα και θα έχουν άφθονο χώρο για τα πόδια τους. Επίσης, κάθε επιβάτης θα μπορεί να έχει μαζί του δύο μεγάλες βαλίτσες.

    Αν ενδιαφέρεστε, το λεωφορείο έχει προγραμματιστεί να αναχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη στις 7 Αυγούστου και να φτάσει στο Λονδίνο την 1η Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider