Travelgo
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ
    sun-solid Αθήνα
    Sun 20°C
    Clouds

    Airbnb: Τώρα μπορείτε να κοιμηθείτε στο μουσείο της Ferrari ή στην έπαυλη των X-Men

    BEST OF
    Κείμενο: Travelgo Team
    Airbnb: Τώρα μπορείτε να κοιμηθείτε στο μουσείο της Ferrari ή στην έπαυλη των X-Men

    Η νέα εντυπωσιακή κατηγορία διαμονής της Airbnb προσφέρει στους ταξιδιώτες μοναδικές εμπειρίες που είναι εμπνευσμένες από την ποπ κουλτούρα.

    Η Airbnb επιφυλάσσει κάτι ξεχωριστό για τους λάτρεις της ποπ κουλτούρας αυτό το καλοκαίρι. Η διαδικτυακή πλατφόρμα φιλοξενίας μόλις εγκαινίασε μια νέα κατηγορία με τον τίτλο Icons, η οποία θα προσφέρει στους ταξιδιώτες μοναδικές εμπειρίες που σχετίζονται με τη μουσική, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τον αθλητισμό και πολλά άλλα.

    «Τα Icons σας μεταφέρουν μέσα σε κόσμους που υπήρχαν μόνο στη φαντασία σας - μέχρι τώρα», δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Airbnb, Brian Chesky. «Καθώς η ζωή γίνεται όλο και πιο ψηφιακή, εστιάζουμε στο να φέρουμε περισσότερη μαγεία στον πραγματικό κόσμο».

    Οι πρώτες 11 εμπειρίες που παρουσιάστηκαν πρόσφατα περιλαμβάνουν από μια διανυκτέρευση στην εμβληματική αίθουσα με το ρολόι του Musée d'Orsay μέχρι μια παράσταση στο σαλόνι σας από τον Doja Cat. Μια ξεκάθαρα ξεχωριστή εμπειρία είναι η ευκαιρία να κάνετε μια VIP έξοδο με τον Κέβιν Χαρτ.

    Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

    TAGS:

    gazzetta
    gazzetta insider reader insider