BEST OF
Κείμενο: Travelgo Team

Οι destination weddings γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια.

Το να παντρευτείς σε ένα άλλο μέρος, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, και να συνδυάσεις την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σου με ένα ταξίδι με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, είναι απλώς κάτι μαγικό.

Τα περισσότερα ζευγάρια που σχεδιάζουν έναν destination wedding, επιλέγουν μέρη που έχουν προσωπική σημασία για εκείνους και τη σχέση τους ή προορισμούς που βρίσκονται στην bucket-list τους και πάντα ονειρεύονταν να επισκεφτούν. Η επιλογή, πάντως, βασίζεται σε πολλούς παράγοντες και κυρίως στην εποχή κατά την οποία σκοπεύεις να παντρευτείς. Εάν, λοιπόν, αναζητάς έναν ξεχωριστό προορισμό για αυτή την ξεχωριστή ημέρα, μπορείς να εμπνευστείς από τις παρακάτω τοποθεσίες.

Φθινόπωρο

Μονεμβασιά

Πηγή: Shutterstock

Αυτή η γραφική πόλη της Πελοποννήσου είναι ο ιδανικός προορισμός για να φιλοξενήσει την ημέρα του γάμου σου. Η μαγευτική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, τα πετρόχτιστα σπίτια, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα δαιδαλώδη καλντερίμια και οι ονειρεμένες εκκλησίες, εκπέμπουν έναν ρομαντικό «αέρα» και δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για έναν γάμο βγαλμένο από παραμύθι. Και εννοείται πως «γράφουν» υπέροχα στις φωτογραφίες.

Διαβάστε περισσότερα στο Jenny.gr